• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.08.2018

14:27

GOLMAN SITIJA ODJAVIO CRNU GORU, braniće za reprezentaciju takozvane države Kosovo!

Fudbal

GOLMAN SITIJA ODJAVIO CRNU GORU, braniće za reprezentaciju takozvane države Kosovo!

Podeli vest

Mladi golman Mančester sitija Arijanet Murić izabrao je da brani za reprezentaciju takozvanog Kosova, potvrdio je tamošnji Fudbalski savez

Murić je do sada odigrao tri meča za mladu reprezentaciju Crne Gore, ali će u seniorskoj konkurenciji promeniti dres. Kako je navedeno na zvaničnom sajtu FS lažnje države za to je zaslužan bivši predsednik FS Fadilj Vokri, njegov naslednik Agim Ademi i menadžer Bajram Šalja.

- Veoma sam zadovoljan što je nakon višemesečnih razgovora moj sin Arijanet odlučio da igra za Kosovo. Mi nismo izdali Crnu Goru, ali oni nisu pokazali želju da mu nađu mesto u A selekciji. Mislim da Kosovo ima svetlu budućnost i da će Arijanet biti deo budućih uspeha -  rekao je otac golmana Sami Murić. 

Arijanet je nedavno je vraćen i sa pozajmice iz Brede u Mančester siti gde bi iza Edersona bio drugi golman, jer se Klaudio Bravo povredio. 

Rođen je u Cirihu, u Švajcarskoj, a poreklom je iz Rožaja.  Igrao je za mlađe kategorije Ciriha i Grashopersa, pre nego što je 2016. godine prešao u Mančester siti. Ima državljanstvo Crne Gore i takozvanog  Kosova. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija