• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.08.2018

19:58

UEFA IZABRALA: Modrić najbolji igrač Evrope, Ronaldo nije došao!

Fudbal

UEFA IZABRALA: Modrić najbolji igrač Evrope, Ronaldo nije došao!

Podeli vest

Vezni fudbaler Real Madrida Luka Modrić prvi put u karijeri proglašen je za najboljeg igrača Evrope u sezoni 2017/18.

Kapiten reprezentacije Hrvatske je prestižnu nagradu dobio u konkurenciji sa doskorašnjim saigračem Kristijanom Ronaldom i napadačem Liverpula Mohamedom Salahom.

Golman Real Madrida i reprezentacije Kostarike Kejlor Navas proglašen je za najboljeg čuvara mreže u elitnom takmičenju prošle sezone. Navas je takođe sa "kraljevskim klubom" treći put uzastopno osvojio Ligu šampiona.


Kristijano Ronaldo koji se ovog leta iz Real Madrida preselio u Juventus proglašen je za najboljeg napadača. Inače, nije doputovao na ceremoniju koja je održana u Monaku.

Za najboljeg defanzivca proglašen je još jedan igrač aktuelnog prvaka Evrope - Serhio Ramos. Kapiten Madriđana je odigrao još jednu dobru sezonu i sasvim zasluženo mu je pripala prestižna nagrada.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija