• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.08.2018

15:27

RONALDOV NASLEDNIK STIGAO U MADRID! Real vratio "odbačenog sina" i dao mu sedmicu

Fudbal

RONALDOV NASLEDNIK STIGAO U MADRID! Real vratio "odbačenog sina" i dao mu sedmicu

Podeli vest

Novi napadač Real Madrida Marijano Dijaz predstavljen je u "kraljevskom klubu" gde je zadužio sedmicu, koju je do ovog leta nosio najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo

Posle mukotrpnog prelaznog roka u kome su stizale "odjave" od poznatih evropskih napadača poput Harija Kejna i Roberta Levandovskog, Real je odlučio da ponovo ukaže šansu svom nekadašnjem đaku, španskom fudbaleru Marijanu Dijazu, koji je prošlog leta sa "Santijago Bernabeua" prešao u Lion.

Dijaz je 21 golom prošle sezone u dresu Liona zavredio pažnju čelnika Reala, a ukazano poverenje prema 25-godišnjem Špancu najbolje se videlo prilikom promocije u novom-starom klubu, kada se na dresu ispod njegovog imena pojavila "sedmica" koja je prethodnih devet godina bila u vlasništvu Kristijana Ronalda, a pre toga i Raula Gonzalesa.

Napadač koji je pretprošle sezone već nosio dres Reala sada se vraća u staro društvo i čini se ima idealnu priliku da nadoknadi propušteno.

Podsetimo, Real ga je platio 23.000.000 evra Lionu ovoga leta, što je daleko manje nego što bi učinio za dovođenje nekog prvoklasnog napadača, ali ga je put Francuske pre godinu dana pustio za tri puta manju svotu novca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija