• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.09.2018

09:51

(VIDEO) BEN IZREŠETAO VOŠU! Zvezda 6 od 6 i posle derbija na "Karađorđu"!

Fudbal

(VIDEO) BEN IZREŠETAO VOŠU! Zvezda 6 od 6 i posle derbija na "Karađorđu"!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su u Novom Sadu deklasirali Vojvodinu sa 4:1 u meču sedmog kola Superlige Srbije

Crveno-beli su trijumfovali golovima Milana Pavkova, dvostrukog strelca El Fardu Ben i Srđana Babića, dok je gol za Vojvodinu postigao Ognjen Đuričin.

Poveo je šampion preko Milana Pavkova u 16. minutu meča kada je iskoristio nespretnu reakciju golmana Rockova koji se okliznuo. Samo četiri minuta kasnije domaći su stigli do izjednačenja. Nakon šuta Fofane Ognjen Đuričin je poravnao rezultat na 1:1.

Nemile scene videli smo u 24. minutu kada su se sudarili Pavkov i Rockov. Obojica fudbalera su ipak morala da napuste teren i budu zamenjeni. U finišu poluvremena Zvezda je opet povela. U 44. minutu, Ben je izveo penal nakon prekršaja nad Jovančićem i rutinski savladao rezervnog čuvara mreže "lala" Simića za novo vođstvo - 2:1.

U nastavku nije bilo promene rezultata do 77. minuta. Imao je srpski šampion nekoliko solidnih prilika da zatrese mrežu domaćina, Rodić je prokockao dve, ali je 15-minuta pre kraj Ben glavom još jednom matirao Simića. Konačan rezultat 4:1 postavio je Srđan Babić u 93. minutu utakmice.

starsport


VOJVODINA - CRVENA ZVEZDA 1:4 (1:2)

Strelac: Đuričin u 20 - Pavkov u 16,  Ben u 44.penal, 77, Babić u 93

Stadion:"Karađorđe". Sudija: Petar Piper.

VOJVODINA: Rockov (od 32. Simić), Stojković, Antić, Graovac, Đorđević, Đuričin, Đurić, Milojević, Huhumis, Eze, Fofana.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Degenek, Babić, Rodić (od 79. Gobeljić), Jovičić, Jovančić, Kafu, Ebesilio (od 72. Krstičić), Ben, Pavkov (od 26. Simić). 

TOK MEČA

starsport


Drugo poluvreme

93'. GOL! Trijumf Zvezde 4:1, tačku na utakmicu stavio je Srđan Babić. 

83'. Nova šansa za Zvezdu, Simić je dobro šutirao, ali je odlično odbranio i Simić na golu Vojvodine. 

77'. GOL! Zvezda vodi 3:1! Opet je Ben zatresao mrežu "lala". Golu je prethodila odlična akcija Nenada Krstičića i Veljka Simića, nakon čijeg je centaršuta Ben  samo glavom stavio tačku.

66'. Opet Zvezda u prilici. Kontra je sjajno vukao Jovičić, proigrao Simića na levoj strani, ali je on šutirao neprecizno. 

63'. Prilika za Novosađane. Arsić je  snažno šutirao, ali je lopta išla po sredini gola i Borjan nije bio u opasnosti.

60'. Rodić je šutirao iz šesnaesterca, ali je izblokiran i lopta je otišla u korner.

52'. Novi korner za Zvezdu. Ben je izveo udarac iz ugla Rodić je došao do lopte,  poslao centaršut, ništa ni od ove šanse.

47'. Ben je sjajno proigrao Simića koji je iznudio korner, ali ništa od ove prilike gostiju da povećaju prednost.

starsport

Prvo poluvreme

46'. Umalo novo ozjednačenje.  Eze je promešao odbranu rivala, bio u sjajnoj šansi, ali je šutirao pravo u Borjana koji sprečava novo izjednačenje.

44'. GOL! Opet vodi Zvezda. Ben je rutinski sa bele tačke savladao Simića za 2:1.

43'. Penal za Zvezdu. Jovančić je utrčao u kazneni prostor Vojvodine a oborio ga je Đorđević. Piper je pokazao na belu tačku.

42'. Došlo je do malog koškanja između Babića i Fofane. Razdvojili su ih saigrači i obojica su dobila žuti karton.

39'. Još jedna asistencija Ebisilija, Stojković je ovog puta opalio po lopti sa ivice šesnaesterca, ali je mladi Simić odlično intervenisao i skrenuo loptu u korner.

36'. Još jedna šansa za goste, Ebisilio je uposlio Jovančića, ali ovaj nije uspeo glavom da zatrese mrežu Vojvodine. 

33'. Zvezda propušta veliku šansu da vrati prednost. Ebisilio je šutirao iskosa sa leve strane ali je golman Simić malo zakačio loptu i odbranio. Potom je Antić bio brži od Bena, a onda je Kafu šutirao pored gola.

30'. Rockov je opet na zemlji, ukazuje mu se pomoć, ali ne može ni on da nastavi meč. Zamenio ga je Nikola Simić.

26'. Ipak strelac gola za Zvezdu Milan Pavkov ne može da nastavi utakmicu posle sudara sa golmanom Vojvodine. U igru je ušao Veljko Simić.

23'. Sudar Rockova i Pavkova a "deblji kraj" izvukao je golman Vojvodine koji je ostao da leži na travi. Reagovao je i lekarski tim, pa će Rockov nastaviti meč.

20'. GOL! Đuričin je izjednačio na 1:1! Sve je počelo od Fofane koji je šutirao glavom posle centaršuta.  Borjan uspeo da odbrani, ali je na odbijenu loptu natrčao Đuričin koji je lako pogodio za izjednačenje. 

19'. Bila je ovo lepa šansa za Vijvodinu. Fofana je pobegao, šutirao  sa leve strane,  ali je lopta otišla paralelno sa gol linijom.

16'. GOL! Vodi Zvezda 1:0! Pavkov je doneo prednost Beograđanima! Uspeo je Pavkov da umakne neopreznoj odbrani Novosađana, šutirao je iskosa sa desne strane, a lopta je prošla kroz ruke golmanu Rockovu.

11'. Moglo je da bude opasno pred Borjanovim golom. Đurić je pronašao Đuričina, ali on nije uspeo da uđe u šansu da pripreti ozbiljnije gostima.

4'. Prvi je zapretio domaćin preko Đuričina, koji je sa oko 20 metara ipak poslao loptu preko gola. 

3'. Pokušao je Kafu da proigra Bena, ali je ovaj bio u nedozvoljenoj poziciji.

1'. Utakmica na “Karađorđu” je počela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marinko Magla

pre 5 godina

Opet u prvih 15ak min.daju gol. Posle doktoru ne valja Kokeza

Kleptoman

pre 5 godina

......ako je ovo penal.........kao i uvek kad je frka Piper pogura i to je to.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija