• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S/Beta

03.09.2018

12:48

ČAUŠIĆ O POVRATKU U ZVEZDU: Otišao sam na ružan način, ali sada je sve drugačije!

Fudbal

ČAUŠIĆ O POVRATKU U ZVEZDU: Otišao sam na ružan način, ali sada je sve drugačije!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić rekao je da mu je zadovoljstvo zbog povratka u taj klub i nije želeo da govori o stvarima koje su se dešavale prilikom odlaska pre šest i po godina

 - Zadovoljstvo mi je što sam posle šest i po godina vratio kući. Otišao sam na ne baš lep način, ali da se ne vraćamo na to... Najbitnije je da sam se vratio, po mom mišljenju u najlepšem trenutku za Crvenu zvezde. Daću maksimum da pomognem - rekao je Čaušić novinarima na stadionu Zvezde.

Čaušić se vratio u Crvenu zvezdu posle sedam godina, tokom kojih je igrao za Rad, Eskišehir, Manisu, Osasunu i na kraju Arsenal iz Tule.

Nije želeo mnogo da govori o odlasku iz Zvezde, uz reči:

- Šta je bilo ranije, tada je bila neka druga uprava, drugi ljudi. I vi znate kako su tada funkcionisale neke stvari. Sada se mnogo drugačije radi. Tako je bilo u to vreme. Najbitnije mi je da sam ponovo ovde, da radim ono zbog čega sam počeo da igram fudbal, da osvajam trofeje sa Crvenom zvezdom, odnosno da uzmem duplu krunu - rekao je Čaušić.

Zvezda će igrati grupnu fazu Lige šampiona, a Čaušić je kazao da će sezona biti teška, ali da je Zvezda spremna.

- Konkurencija me ne plaši, ona je najbitnija stvar, pogotovo na sredini terena. Najbitnije je da svako da maksimum. Biće teško, ali Zvezda je spremna i na svakoj poziciji ima dva dobra igrača i može da iznese sezonu. Liga šampiona je velika stvar i nadam se da ćemo pružiti dobar otpor svim ekipama - kazao je Čaušić.

On je sa Vladanom Milojevićem sarađivao u omladinskoj školi Crvene zvezde, sa njim se dobro poznaje i ne očekuje da će biti problema da se uklopi u sistem.

Rekao je da bi voleo da me vidi u Crvenoj zvezdi, da ponovo sarađujemo i meni je zadovoljstvo. Vidi me na poziciji centralnog ili zadnjeg veznog. To su pozicije na kojima mogu da pružim najviše - kazao je Čaušić.

Istakao je da je bio u kontaktu sa Miodragom Božovićem, koji ga je prošle sezone trenirao u Tuli i čestitao mu je na potpisu za Zvezdu i poželeo mu sve najbolje.

Sportski direktor kluba Mitar Mrkela rekao je da veruje da će Čaušić biti veliko pojačanje za Crvenu zvezdu.

- Najveće mi je zadovoljstvo kada su to igrači koji su prošli našu omladinsku školu. Želeli smo da ga dovedemo i prošle sezone, obnovili razgovore u junu i tada smo jedan drugom stisnuli ruku. Bilo je administrativnih problema zbog čega nije ranije, ali dolazi u pravom trenutku, kada Crvena zvezda igra Ligu šampiona - rekao je Mrkela.

Goran Čaušić je u Zvezdu došao poslednjeg dana prelaznog roka, zajedno sa Ričmondom Boaćijem i Markom Marinom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17