• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2018

13:40

(VIDEO) ŠTETA ŠTO NIJE BRANIO PROTIV PARTIZANA! Karijus odmah zabrljao na golu Bešiktaša

Fudbal

(VIDEO) ŠTETA ŠTO NIJE BRANIO PROTIV PARTIZANA! Karijus odmah zabrljao na golu Bešiktaša

Podeli vest

Nemački golman Loris Karijus, čuven po katastrofalnim procenama, napravio je ogorman kiks na debiju za Bešiktaš koji je njegov tim koštao pobede

Doskorašnji čuvar mreže Liverpula, koji je skrenuo pažnju na sebe tako što je "poklonio" Realu Ligu šampiona, napravio je ogromnu glupost sinoć na gostovanju Bursi, pošto je pri vođstvu Bešiktaša od 1:0 u 86. minutu istčao i "namestio" protivniku da lagano plasira loptu u mrežu.

Bešiktaš je od sigurna tri boda zahvaljujući debitantu prosuo dva i ostao bez pobede, a navijači Partizana mogu samo da žale što Karijus nije stigao koji dan ranije kako bi kud i kamo olakšao posao protiv turskog velikana.


  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija