• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzart Sport

03.09.2018

16:43

BELGIJANCI ODSTRANILI SRBINA! Anderleht poslao Obradovića u B tim

Fudbal

BELGIJANCI ODSTRANILI SRBINA! Anderleht poslao Obradovića u B tim

Podeli vest

Povremeni reprezentativac Srbije Ivan Obradović prekomandovan je iz prvog u krugi tim Anderlehta, jer je odbio da napusti klub ovoga leta 

Puklo je na relaciji Ivan Obradović - Anderleht! Povremeni reprezentativac Srbije prebačen je u B tim belgijskog velikama jer nije želeo da pređe u drugi klub kada mu je posle razočaravajuće sezone rečeno da više ne računaju na njega.

Obradović je uprkos činjenici da neće imati minutažu odlučio da ostane do kraja ugovora u Anderlehtu (leto naredne godine) što je čelnike i stučni štab "kraljevskog kluba" posebno iznerviralo i odlučilo na nepopularan potez odrstanjivanja iz prvog tima.

Obradović je imao nekoliko primamljivih ponuda, pre svega Lokerena, ali njegov stav je da ne želi da napušta Brisel u koji je stigao pre tri godine.

Nekadašnji levi bek Partizana je pre Anderlehta igrao i za Mehelen, a prvi inostrani angažman mu je bio prelazak u Saragosu.

Podsetimo, Belgijanci su ljuti i na još jednog bivšeg igrača Partizana, Lazara Markovića, koji je zbog nerealnih zahteva u visini primanja, ostao bez kluba u poslednjim satima prelaznog roka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vickasti

pre 5 godina

Pa ni Suma neće iz Partizana ni motkom. Groblje je bruka, gde god da su.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija