• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.09.2018

14:20

DMITROVIĆ I MAKSIMOVIĆ: Svi smo u službi Srbije, nebitno je ko je u timu, a ko na tribinama!

Fudbal

DMITROVIĆ I MAKSIMOVIĆ: Svi smo u službi Srbije, nebitno je ko je u timu, a ko na tribinama!

Podeli vest

Golman reprezentacije Srbije Marko Dmitrović stavlja kolektiv ispred pojedinca kada je reč o mečevima za državni tim i ističe da je selektorova odluka poslednja

Čuvar mreže Eibara, koji će verovatno dobiti šansu na golu u utakmicama protiv Litvanije i Rumunije, ne vidi ništa čudno u izostanku Vladimira Stojkovića.

Niko od nas ne glada na nepozivanje Stojkovića na neki poseban način. Ko nema želju da igra i da bude u prvih 11 ne treba da bude ovde. Oni koji su ovde imaju isti zadatak i želju, da se nametnu selektoru. Stojković ovoga puta nije sa nama, ali ovde smo Predrag, Aleksandar i ja. Mi se dovoljno poznajemo i tu smo da ispunimo svaki zadatak koji se stavi pred nas i da pružimo maksimum i da Srbija ostvari cilj, a to je pobeda u svakom meču - rekao je novinarima Dmitrović u Staroj Pazovi.

Niko od nas ne glada na nepozivanje Stojkovića na neki poseban način. Ko nema želju da igra i da bude u prvih 11 ne treba da bude ovde. Oni koji su ovde imaju isti zadatak i želju, da se nametnu selektoruMarko Dmitrović

Zvezdin đak je naveo da se sprema kao da će sigurno braniti, ali čak i da šansu dobiju Rajković ili Jovanović neće imati ništa protiv, jer smatra da je reprezentacija ispred svakog pojedinca.

- Ja se uvek spremam kao da ću da branim. Uvek mi je cilj da reprezentacija ostvari uspeh i da kolektiv ide napred, nebitno je ko je u timu, a ko na tribinama. Mi smo u obavezi da uvek budemo spremni, a na selektoru je da odluči o tome ko će da igra i da nam postavi zahteve. Tačno je da se nadamo svi minutaži, što je normalno i u skladu sa tim daćemo sve od sebe da stavimo selektora na slatke muke - rekao je Dmitrović.

Fudbaler Hetafea Nemanja Maksimović rekao je da se svaki pojedinac stavlja u službu ekipe, a osvrnuo se i na značaj predstojećih utakmica u Ligi nacija.

Mi smo svi ovde u službi ekipe, a na selektoru je da odluči ko će igrati. Ako dobijem šansu trudiću se na najbolji mogući način da je iskoristim. Liga nacija je jedna od dve prilike da se plasiramo na Evropsko prvenstvo, a svakako za nas je šansa da pobedimo u šest utakmica i vratimo veru u ovu ekipu što je pravi put za stvaranje pobedničkog mentaliteta - rekao je Maksimović.

Srbija će u petak igra prvi meč u Ligi Nacija protiv Litvanije na gostovanju, dok će potom biti domaćin duela protiv Rumunije tri dana kasnije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija