• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.09.2018

14:49

ZVEZDA OŠTRO ODGOVORILA FSS: Degradirate naše uspehe preko Kolarova, niste želeli Stojkovića!

Fudbal

ZVEZDA OŠTRO ODGOVORILA FSS: Degradirate naše uspehe preko Kolarova, niste želeli Stojkovića!

Podeli vest

FK Crvena zvezda oglasila se povodom izjave kapitena reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarova koji je prozvao Filipa Stojkovića što igra za Crnu Goru

- Crvena zvezda je oduvek bila uz srpsku reprezentaciju, podržavali smo naš nacionalni tim ko god da je igrao u njemu i bez obzira na to ko je bio na čelu saveza, bio to nekada Tomislav Kradžić ili sada Slaviša Kokeza. Pozivali smo navijače uvek na podršku našem timu. Sa druge strane, FSS ne preza ni od čega da podmetne klipove u Zvezdine točkove. Da je tako govori i činjenica da to sada rade i preko kapitena nacionalnog tima. Uspeh Zvezde im toliko smeta da sada napadaju i naše igrače pojedinačno. Krivi su sada što igraju dobro i što ih javnost vidi i želi i u dresu Srbije. Međutim, FSS-u to smeta, pa ih kapiten Srbije bez ikakvog povoda i razloga omalovažava - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Iz Zvezde poručuju da je optužba Zvezdinog beka plod nemoći reprezentacije da obraduje naciju godinama unazad.

- Igrače koji direktno doprinose napretku srpskog fudbala jer njihovim pobedama i naš fudbal stiče bodove u Evropi i klubovi i liga napreduju, sada degradiraju u spostevenoj nemoći da obraduju srpsku fudbalsku javnost onako kako su to Zvezda odnosno njeni igrači učinili. Najbolji srpski desni bek bez dileme je Filip Stojković, ali ga upravo taj savez nije želeo kada je mogao da ga ima u timu i kada su znali da ga zove srpska bratska republika Crna Gora - piše u saopštenju.

U Ljutece Bogdana poručuju da neće biti imuni na slične ispade sa Terazija.

- Sada umesto da se bave sobom i potrude kako da na Zvezdinom uspehu steknu važna iskustva i javno čestitaju Zvezdi istorijski uspeh, FSS preko svog kapitena omalovažava uspeh našeg kluba. Mi to nećemo dozvoliti. Zaštiti ćemo naše igrače uvek i svuda, reprezentaciji Srbije ćemo takođe uvek želeti uspeh i pobede, a Zvezda će, sigurno, kao i poslednjih godina nastaviti da donosi radost srpskim navijačima - zaključuju sa "Marakane".

KOLAROV ŽESTOKO O STOJKOVIĆU I MARUŠIĆU: Kako možeš da igraš za Crnu Goru, a nisi Crnogorac!?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija