• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.09.2018

16:37

VIŠE BRINEMO O TELEFONIMA NEGO O NAMA! Isko: Uvek je dobra disciplina, možemo i bez Ronalda

Fudbal

VIŠE BRINEMO O TELEFONIMA NEGO O NAMA! Isko: Uvek je dobra disciplina, možemo i bez Ronalda

Podeli vest

Reprezentativac Španije Isko saglasio se sa odlukom selektora Luisa Enrike da zabrani upotrebu mobilnih telefona tokom večere kojoj prisustvuju reprezentativci "furije"

Vezista Reala je rekao da malo discpiline nikako ne može da škodi saigračima i priznao da kada imaju telefone sa sobom fudbaleri ne brinu jedni o drugima.

- Zabrana telefona je prihvatljiva za mene i izgleda prilično korisna, prvenstveno zbog toga što ponekad u društvu više pažnje obraćamo na mobilni nego na ljude u okruženju - izjavio je Isko koji je trenutno sa reprezentacijom Španije zbog obaveza u Ligi nacija.

Fudbaler koji je dobio poverenje kluba uprokos interesovanju za igrača Čelsija Edena Azara naveo je da u Realu ne žale mnogo za odlaskom Kristijana Ronalda.

- Ronaldo je napustio Madrid? Očigledno da je reč o vanserijskom fudbaleru, ali ukoliko ponovimo uspehe i bez njega znači da nam neće nedostajati i da umemo da raspolažemo i sa ovim fondom igrača - izjavio je Isko.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17