• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.09.2018

18:57

(VIDEO) ZID ĆUTANJA! Krstajić: Nećemo o nefudbalskim stvarima. Matić: Nisam pravi čovek za to

Fudbal

(VIDEO) ZID ĆUTANJA! Krstajić: Nećemo o nefudbalskim stvarima. Matić: Nisam pravi čovek za to

Podeli vest

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić nije želeo da se više vraća da probleme sa pojedinim igračima koji su javno govorili protiv njega

Krstajić je sav fokus preusmerio na utakmicu protiv Litvanije kojom "orlovi" započinju Ligu nacija.

- Očekuje nas veoma teška utakmica, jer je prva u grupnoj fazi Lige nacija. Što se tiče samom meča, igrači su spremni i proteklih dana su radili dobro. Litvanija je disciplinovana, a ima u timu i nekoliko nepoznanica za nas, odnosno nekoliko novih igrača. Želimo da uz dobru igru ostvarimo pobedu - rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Litvaniji.

Govoreći o sutrašnjem protivniku, Krstajić je istao da je kvalitet na strani Srbije, ali da disciplina ne sme da zakaže ukoliko se računa na tri boda.

- Litvanci su čvrsti, agresivni i dosta trče. Ako ne budemo igrali na nivou, kvalitetno i disciplinovano, onda teško da ćemo pobediti. Ipak, uz dužno
poštovanje domaćina, uzdam se u kvalitet našeg tima i očekujem pobedu - rekao je Krstajić.

Trening reprezentacije Srbije u LitvanijiV. T.

Trening reprezentacije Srbije u Litvaniji

Krstajić je ponovio da je izostanak prvog golmana Vladimira Stojkovića plod želje da se pruži šansa mlađim čuvarima mreže, a ne namere da se "jedinica" Partizana zauvek otpiše.

- Ne mogu da otkrijem ko će da brani sutra. Stojković nije otpisan, već želimo da kroz Ligu nacija damo šansu mlađima. On nije golman za klupu, već za startnih 11 - rekao je Krstajić.

On nije želeo da se vraća na, kako ih naziva, nefudbalske stvari, gde se pre svega misli na izjave Luke Milivojevića i Matije Nastasića, koji su javno izrazili nezadovljstvo aktuelnim selektorom, a u potencijalnom učešću u elitnoj grupi imao je zanimljiv odgovor:

- Naravno da bismo voleli da stignemo tamo. Ako to vama zvuči dobro i ako biste vi to voleli, mi bismo voleli još više - zaključio je Krstajić.

Zamenik kapitena reprezentacije Srbije Nemanja Matić takođe nije želeo da se okreće unazad, bar dok se ne završi utakmica protiv Litvanije.

- Trebalo bi razgovarati o svemu, ali ne znam da li sam pravi čovek koji o
tome treba da priča. Sad svakako ne, ali kad se završi utakmica otvoren sam
za razgovor na sve teme
- rekao je Matić.

Fudbaler Mančester junajteda je potvrdio da je povreda sa početka sezone prošlost.

- Imao sam povredu koja me mučila 5-6 meseci. Mislio sam da će to
proći posle letnjeg odmora, ali kad sam počeo pripreme imao sam
velike bolove u trbušnom delu. Doktor je preporučio operaciju kako bih
rešio taj problem, što smo i učinili pre 40 dana i sad je sve dobro
- rekao je Matić.

Jedan od najiskusnijih u našem timu je rekao da će mu meč u Litvaniji poslužiti da se podseti igranja na veštačkoj travi posle skoro deceniju pauze, a bio je suzdržan o prognozama za elitnu grupu.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
amigo

pre 5 godina

da smo na svetskom prvenstvu imali trenera prosli bi makar dalje,,nemoze covek koji je ucio u obrenovcu da bude trenar drzavnog tima ,,to se postaje kao najbolji i najiskusniji u drzavi,,

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija