• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.09.2018

23:24

BOG NAS JE POGLEDAO! Krstajić čestitao i grdio: Neke stvari ne smeju da se dešavaju!

Fudbal

BOG NAS JE POGLEDAO! Krstajić čestitao i grdio: Neke stvari ne smeju da se dešavaju!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da je njegova ekipa večeras zasluženo pobedila Litvaniju (1:0) i da su tri boda veliki podstrek, ali da ima mnogo stvari koje treba da se poprave

Čestitam igračima na zasluženoj pobedi. Bilo je teško, kao što smo i očekivali jer smo bili favoriti, a Litvanija nije imala šta da izgubi. Ima još mnogo stvari koje treba da popravimo. Ova tri boda nam daju podstrek da već u ponedeljak pokažemo još sigurniju igru protiv Rumunije, gde neće biti nimalo lako - rekao je Krstajić novinarima posle utakmice u Vilnjusu.

Srbija je pobedom počela Ligu nacija, pošto je sa 1:0 bila bolja od Litvanije, golom Dušana Tadića iz penala.

- Prvo poluvreme smo igrali kako smo hteli, bilo je sasvim korektno. Drugo smo dobro počeli, ali nas je bez potrebe uhvatila nervoza. Litvanija je imala kontranapade i šanse, koje na svu sreću nije iskoristila. Poslednjih 25 minuta treba svima da nam bude za nauk - kazao je Krstajić.

On je istakao da neke stvari ne bi smele da se dešavaju, povodom nekoliko prilika Litvanije u finišu susreta.

- Malo nas je poremetio neiskorišćen drugi penal i u poslednjih 10 minuta smo pokazali nesigurnost, koju Srbija ne bi smela da pokazuje. Dešavale su se individualne greške, a protivnik je rizikovao. Treba da kontrolišemo igru svih 90 minuta i da ne žurimo kada vodimo -  naveo je selektor.

(VIDEO) TRI STATIVE, PREČKA, DVA PENALA I POBEDA SRBIJE! "Orlovi" sa "kreča" do minimalca protiv Litvanije!


Krstajić je naveo da situacije kod kontranapada u finišu susreta ne smeju da se dešavaju i da su pojedine individualne greške nedopustive.

- Super je to što smo bili dominantni, nije sporno. Ali dve situacije jedan na jedan su se desile u 85. i 90. minutu. Momci su pokazali želju, ali koncentracija... Šta mi znači bod u Litvaniji? Ništa. A, pričamo da smo favoriti. Bog nas je pogledao i to nam je nauk za sledeći put - poručio je Krstajić.

Reprezentacija Srbije će u drugom kolu Grupe četiri Lige "C" igrati protiv Rumunije u ponedeljak u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 5 godina

Da li si ti svestan svojih glupih izjava i realnosti sa tobom na celu reprezentacije?? Svi su se tvoji predhodnici trudili da publiku vrate na tribinama kako bi imali podrsku osim tebe, koji to ili ne shvata da te narod ne podnosi, ili to namerno radis sa onima iz FSS-a?? Molim te spasi nas i daj ostavku kako bi dosli da bodrimo te momke koji zasluzuju da ih vodi neko ko se razume u fudbal.

Milorad Culibrk

pre 5 godina

Krstajicu samo da Vas podsetim. Vreme je da zamenite pelene.

Djura

pre 5 godina

Pa moram opet da se nasmejem....Hahaha...u nasoj srbiji kao da je svakog dana prvi April...

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija