• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.09.2018

09:15

KOVAČEVIĆ OPTIMISTA: Možemo da napravimo dobru ekipu!

Fudbal

KOVAČEVIĆ OPTIMISTA: Možemo da napravimo dobru ekipu!

Podeli vest

Sportski direktor fudbalske reprezentacije Darko Kovačević ocenio je da Srbija može da napravi dobru ekipu, kao i da je na početku Lige nacija ostvarena zaslužena pobeda protiv Litvanije

- Mnogo je bitno za svakog igrača što smo počeli pobedom i bitno je da nastavimo tako, da pokušamo da budemo prvi u grupi. Imamo kvalitet, spoj iskusnih i mladih, talentovanih igrača i možemo da napravimo dobru ekipu - rekao je Kovačević novinarima u Vilnjusu.

Srbija je pobedila Litvaniju sa 1:0 u Vilnjusu na početku novoformiranog takmičenja Liga nacija, golom Dušana Tadića iz penala. Pored toga, "orlovi" su promašili još jedan penal i četiri puta pogađali okvir gola rivala, a na kraju su umalo kažnjeni!

- Bilo je napeto, teška utakmica posebno u poslednjih 15 minuta. Mislim da smo zasluženo pobedili, imali smo šanse, prvo poluvreme odigrali smo sasvim solidno za prvu utakmicu u takmičenju. Bilo je dobro, ali iz poslednjih 15-20 minuta treba da poboljšamo mnogo stvari - kazao je Kovačević.

Srbija će u narednom kolu dočekati Rumuniju, koja je igrala nerešeno bez golova sa Crnom Gorom, a Kovačević je ocenio da taj rezutat ide u prilog.

- Protiv Rumuna ne bismo smeli da dozvolimo da nam se dešavaju nedostaci kao u ovoj utakmici. Litvanci su imali dve-tri kontre, što se dešavalo i protiv Švajcaraca. Iz našeg kornera oni dodju do zicera. Moramo da popravimo te neke taktičke stvari i biće sve uredu. I kao igrač uvek sam bio optimista i verujem da možemo protiv Rumunije da napravimo dobar rezultat - rekao je on.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija