• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.09.2018

17:01

(VIDEO) SEDORF ĆE PAMTITI ZVEZDINOG ASA! Ben pogodio na debiju slavnog Holanđanina za Kamerun

Fudbal

(VIDEO) SEDORF ĆE PAMTITI ZVEZDINOG ASA! Ben pogodio na debiju slavnog Holanđanina za Kamerun

Podeli vest

Zvezdin napadač Mohamed El-Fardu Ben postigao je vodeći gol za reprezentaciju Komorskih ostrva u remiju protiv Kameruna na čijoj klupi je debitovao Klarens Sedorf

U kvalifikacionom meču za Kup afričkih nacija, Ben je doveo u vođstvo ostrvsku reprezentaciju golom u 15. minutu, a izjednačenje gostima obezbedio je Stefan Baoken 10 minuta pre kraja utakmice.

Osim slavnog Sedorfa, koji se uverio u kvalitete Zvezdinog fudbalera, Benovu egzekuciju posmatrao je još jedan bivši holandski as, Patrik Klajvert, koji je prvi pomoćnik nekadašnjeg prvaka Evrope sa Realom, Ajaksom i Milanom.

Kamerun vodi na tabeli Grupe B kvalifikacija sa četiri boda posle dva kola, Malavi ima tri boda, Komori bod na trećem mestu, dok je poslednja reprezentacija Maroka bez bodova. 





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija