• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.09.2018

21:52

(FOTO) MURINJO JE PRAVI TRAPAVKO! Menadžer Junajteda se stropoštao ispred "Vemblija"

Fudbal

(FOTO) MURINJO JE PRAVI TRAPAVKO! Menadžer Junajteda se stropoštao ispred "Vemblija"

Podeli vest

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo bio je večeras u centru pažnje ispred čuvenog "Vemblija" zahvaljujući svojoj nespretnosti

Portugalac je reprezentativnu pauzu iskoristio da skokne do Londona i pogleda meč Lige nacija između Engleske i Španije, ali je u jednom trenutku ispred nacionalnog stadiona viđen na zemlji.

Nije poznato šta mu se tačno dogodilo, da li se sapletio ili je reč o nečemu drugom, uglavnom prisutni, među kojima posebno navijači Čelsija, su ovaj nesvakidašnji prizor iskoristili da ga footgrafišu i podele na drušrvenim mrežama.

Ne bi trabalo zanemariti da je bivši menadžer Čelsija otišao na ne baš prijatan način iz Londona, pa su simpatizeri "plavaca" sigurno likovali večerašnjem gafu.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija