• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.09.2018

18:53

KOLAROV ODGOVORIO ZVEZDI: Nisu me dobro shvatili, Terzić me odlično zna!

Fudbal

KOLAROV ODGOVORIO ZVEZDI: Nisu me dobro shvatili, Terzić me odlično zna!

Podeli vest

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov nije promenio stav o poseti na stadionu protiv Rumunije i izjavio da su njegove reči u Zvezdi pogrešno protumačene

Kolarov je ponovio da bi voleo pune tribine stadiona u Humskoj, ali da realno sagledava stvari i atmosferu oko reprezentacije.

- Nadam se i voleo bih da stadion bude pun, ali realno gledam atmosferu oko reprezentacije. Mislim da neće biti pun i ne zanima me šta drugi misle - kazao je Kolarov.

Za saopštenje Crvene zvezde nakon što je kritikovao odluku Filipa Stojkovića da igra za Crnu Goru, Kolarov je istakao da ga nisu dobro shvatili, posebno što se odlično poznaje sa Zvezdanom Terzićem.

Kada je reč o Rumunima dodao je da o njima ima lepo mišljenje.

- Igrao sam zajedno sa nekim igračima, a sa Raduom sam baš dobar - poručio je Kolarov.

Utakmica 2. kola C Lige nacija, grupe 4, između Srbije i Rumunije igra se sutra od 20.45 na stadionu Partizana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija