• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.09.2018

19:56

KRSTAJIĆ MENJA TIM ZA RUMUNE: Nećemo rizikovati, igraće samo spremni, hoćemo pobedu!

Fudbal

KRSTAJIĆ MENJA TIM ZA RUMUNE: Nećemo rizikovati, igraće samo spremni, hoćemo pobedu!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić očekuje pobedu protiv dobre i agresivne ekipe Rumunije (ponedeljak, 20.45) u drugom kolu Lige nacija i najavio nekoliko izmena u timu u odnosu na premijerni duel protiv Litvanije (1:0)

Srbija je u petak savladala Litvance u Viljnusu 1:0, dok su Rumuni remizirali sa Crnom Gorom 0:0.

- Očekuje nas mnogo teži i zahtevniji meč nego u Litvaniji. Sigurno da će biti teško, jedan od razloga je što smo igrali u petak uveče, tako da su igrači imali samo dva dana za oporavak. Ipak, to nije alibi i siguran sam da će dati svoj maksimum -  rekao je Krstajić na konferenciji za medije.

Kolarov je komandant cele reprezentacije 

Za Dušana Tadića je rekao da može da igra na sve tri pozicije u napadu, a da Milenković i Veljković predstavljaju budućnost.
- O Aleksandru Kolarovu je suvišno pričati sigurno da nam znači i na klupi, a pogotovo na terenu. On nije komandant odbrane već cele reprezentacije Srbije. Za Kolarova imamo zamenu u Rodiću, što se tiče desne strane u slučaju da Antonio Rukavina ne može imamo Milenkovića, a šta ćemo za budućnost kad ode Rukavina ostaje samo Milenković. Imamo mlađe igrače, zlatne "orliće" koji ne igraju u svojim klubovima -  rekao je Krstajić.


On je najavio da će napraviti nekoliko izmena u tiumu, pre svega zbog problema sa povredama.

- Biće promena, zamislili smo to i sa utakmicom u Litvaniji, a samim tim i za utakmicu koja dolazi , pa su neki svesno odmarali, a nekima smo dali šansu da pokažu kvalitet. Lakše su povređeni Milan Rodić, Nenad Krtičić, Nemanja Matić, Jagoš Vuković i Nikola Milenković, niko nije otpisan i nećemo rizikovati, videću  na treningu ko je spreman  - kazao je Krstajić.

Krstajić je istakao da je ekipa u procesu stvaranja i da je normalno da se dešavaju greške, ali da ima vremena da se isprave.

- Sigurno da mogu da budem zadovoljan većim delom utakmice u Litvaniji jer je ova ekipa igrala prvi put zajedno. Stvari se svakako mogu ispraviti, a dobro je što nismo kažnjeni. Analizirali smo Rumune, radi se o ekipi koja se takođe uigava, sa novim selektorom Kozminom Kontrom, igraćemo proti brže i agresivne ekipe, ali želimo da pobedimo, posebno jer igramo kod kuće.

(VIDEO) TRI STATIVE, PREČKA, DVA PENALA I POBEDA SRBIJE! "Orlovi" sa "kreča" do minimalca protiv Litvanije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija