• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.09.2018

16:00

(VIDEO) MITROVIĆ POGAĐAO, RUMUNI PONIŠTAVALI! "Orlovi" dva puta vodili i naivno ispustili pobedu!

Fudbal

(VIDEO) MITROVIĆ POGAĐAO, RUMUNI PONIŠTAVALI! "Orlovi" dva puta vodili i naivno ispustili pobedu!

Podeli vest

Najbolji fudbaleri Srbije su pred nešto više od 15.000 navijača u Humskoj odigrali 2:2 sa selekcijom Rumunije u drugom kolu Grupe 4 Divizije C

Vodila je Srbija u dva navrata golovima Aleksandra Mitrovića, ali su Rumuni uspevali da se vrate u meč i na kraju izbore jedan bod. Posle dva kola u Grupi 4 Dvizije C Srbija ima četiri boda, koliko i Crna Gora koja je pobedila Litvaniju 2:0. 

Bili su "orlovi" bolji, napadali, stvarali šanse, ali promašivali, a onda naivno primili dva gola, posle penala i kornera,  koja su Srbiju koštala pobede i u drugom meču novog takmičenja UEFA. 

Srbija je do prednosti došla nakon 26 minuta igre. Kolarov je prošao po levoj strani, šutirao, golman odbio loptu do Mitrovića koji je pored četvorice Rumuna dok je bio na zemlji isčeprkao loptu i ugurao je u mreži za vođstvo Srbije.

Mogla je Srbija i pre toga da povede, napadač Fulama je na početku utakmice pogodio prečku, uglavom su "orlovi" najviše pretili preko Kolarova i Tadića za koga gosti nisu imali rešenje.

Rumuni su meč na početak vratili samo što je počeo drugi deo utakmice. Kolarovu je umakao Kipčiju pa ga je oborio u kaznenom prostoru, sudija pokazao na penel, a siguran egzekutor bio je Stančiju. Međutim, vratio je Mitrović prednost "orlovima" maestralnim pogotkom u 63. minutu utakmice.

Nažalost, radost je kratko trajala, pošto su "orlovi" samo pet minuta kasnije ponovo kapitulirali, pa su Rumuni još jednom stigli prednost Srbije za konačnih 2:2.

Narednu  utakmicu Srbija igra 11. oktobra protiv Crne Gore, a tri dana kasnije sa Rumunijom.

starsport

SRBIJA - RUMUNIJA 2:2 (1:0)

Strelci: Mitrović u 26, 63 - Stančiju u 48, Tukudean u 68. minutu

Stadion: FK Partizan. Sudija:Vladislav Bezborodov (Rusija)

SRBIJA: Dmitrović, Rukavina, Spajić, Veljković, Kolarov, Maksimović, Lukić (od 72. Matić), Ljajić (od 77. Prijović), Milinković-Savić (od 64. Kostić), Tadić,  Mitrović.

RUMUNIJA: Tatarušanu, Manea, Balaša, Spaunaru, Banku, Marin, Anton, Stančiju, Kipčiju, Tukudean (od 82. Kešeru), Draguš (od 60. Mitrica).

TOK MEČA

Drugo poluvreme

95'. Udarc Matića ali brani Tatarušanu, golman reprezentacije Rumunije!

91'. Kontra Rumuna, u dobroj šansi našao se Mitrica, ali njegov udarac odbranio srpski golman. Spasava Dmitrović orlove!

90'. Još 6 minuta će se igrati!

U Humskoj je 15.496 navijača na stadionu!

85'. Jaaao! Prijović se ubacio u kazneni prostor, video ga je Mitrović, odlično poslužio, ali napadač PAOK-a iz odlične prilike šutirao visoko preko gola

83'. Prijović je ubacio centaršut do penala gde je glavom pucao Mitrović, ali je  zakucao je loptu u zemlju i propustio šansu za het-trik.

77'. Aleksandar Prijović dobija ovacije, ušaoa je u igru umesto Adema Ljajića.

76'. Uzdasi naših navijača na tribinama, prošao je Kostić pored Rumuna, ali nema promene rezultata, nije stigao da šutira. 

72'. Nemanja Matić na terenu umesto Saše Lukića

68'. GOL! 2:2! Kratko je trajala radost naših navijača, Rumuni su ekspresno poravnali rezultat. Stančiju je centrirao na prvu stativu iz kornera, a Tukudean je  pogodio za novo izjednačenje. Jeftino primljen gol.

64'. Izašao je Sergej Milinković Savić, šansu dobija Filip Kostić. 

63'. GOL! Opet Srbija vodi - 2:1, ponovo Aleksandar Mitrović. Primio je loptu na oko 12 metara od gola, izdržao dvojicu Rumuna na leđima, namestio sebi volej i probušio mrežu komšija.

60'. Draguš šutira sa ivice kaznenog prostora Srbije, ali previsoko.

53'. Rumuni posle gola izgledaju mnogo  bolje, opasniji su, agresivniji, dok su "orlovi" bez  konkretne akcije. Rumuni vrebaju šansu da napadnu iz kontri.

48'. GOL! Rumuni su sa "kreča" poravnali rezultat na 1:1, strelac pogotka bio je Stančiju!

47'. Penal za Rumune. Kolarov je u kaznenom prostoru oborio Kipčijua, a sudija odmah pokazao na belu takču. Kapiten Srbije je dobio i žuti karton.

starsport

Prvo poluvreme

45'. Umalo Rumuni da izjednače rezultat i finišu poluvremena. Kipčiju je uputio udarac, lopta je na putu do gola zakačila Kolarova i pogodila prečku. Imala je Srbija sreće.

40'. Još jedan sjajan pas Kolarova, ali Tadić nije uspeo da primi loptu, korner za Srbiju.

32'. Opao je malo ritam utakmice posle vođstva "orlova", ali i dalje naši konstantno vrše pritisak na Rumune.

26'. GOL! Vodi Srbija 1:0! Kolarov je probio po levoj strani, šutirao, a najbolje u šesnaestercu se snašao Mitrović. Tatarušanu je kratko odbio loptu, samo do Mitrovića koji  je prvo promašio, pa se snašao pored četvorice Rumuna i sa zemlje "ugurao" loptu u mrežu. 

25'. Propala je još jedna šansa Srbije. Kolarov je ubaci loptu, Sergej pokušao glavom sa oko 11 metara ali nije bio precizan.

19'.Mitrović je utrčao  u kazneni prostor Rumuna, nije bio siguran da li da šutira na gol ili da centrira, na kraju je loše šutirao i golman  Rumunije nije imao težak posao.

18'. Još jedan dobar napad Srbije. Centaršut Tadića sa krila, utrčao je Mitrović, ali samo korner. Ljajić u narednom napadu pokušava da šutira, ali je blokiran. 

16'. Nova opasnost pred golom Rumuna. Tadić je centrirao, a Mitrović je za malo zakasnio da je smesti u mrežu.

starsport

9'. PREČKA! Umalo Srbija da povede, Mitrović je glavom šutirao nakon kornera Ljajića, ali je lopta završava na prečki nakon intervencije golmana Tatarušanua. Najbolja šansa za Srbiju.

8'. Dobru je sada Srbija imala priliku. Rukavina je poslao centaršut u peterac Rumunije,ali Sergej nije dobro zahvatio loptu.Samo korner za "orlove".

7'. Nova kontra Rumuna, sreća naša pa je Kipčiju loše šutirao, pa je lopta završila pored gola.

2'. Prvi korner za Srbiju na utakmici.  Ali Rumuni su ekspresno uzvratili, pripretili Dmitroviću nakon kontre. Opet se "orlovima" ponavljaju greške sa utakmice protiv Litvanije. 

Na stadionu Patizana je i nekoliko stotina navijača reprezentacije Rumunije.

Informer

Oko 10.000 navijača na stadionu Partizana dočekalo je najbolje srpske fudbalere. Odazvali su se na poziv kapitena Aleksandra Kolarova koji ih je pozvao da dođu da podrže orlove posle utakmice sa Litvanijom. 

starsport

Informer

Informer




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 5 godina

RTS ne moze ni reprezentaciju da prenosi... SRAMOTA ... treba ih ugasiti

Srba

pre 5 godina

Pridruzujem se komentaru : Zasto utakmice reprezentacije ne prenosi RTS. Od kada se utakmice reprezentacije prenose iskljucivo na SK ili ARENA. Licno imam IPTV i sve ARENE ali SK uopste nije u njihovoj ponudi - tako da ne mogu da gledam reprezentaciju Srbije. Putem racunara ne zelim jer su linkovi za SK LIVE prepuni trojanaca i ostalih virusa.

Djole

pre 5 godina

I bolje,bar nisu svi u Srbiji mogli da gledaju ovaj jad i bedu.

BB72

pre 5 godina

RTS ne treba da postoji I onako niko ih ne gleda

Goku

pre 5 godina

Bas sam to hteo da napisem. Bruka i sramota za RTS

Dragan

pre 5 godina

Ovo je sramota srpskog fudbala..mitovicu svaka cast ostali malo je reci katastrofa..ako milenkovic savic vredi 120 miliona ja sa mojih 39 godina vredim 240 miliona

Cane Corso

pre 5 godina

Prodati RTS nekoj drugoj zemlji nicemu nesluzi !!! Krstajicu idi covece za pocetak kreni od zone pa onda jednog dana mozda kao trener steknes neko iskustvo

kiza

pre 5 godina

I tako se nastavlja agonija srpskog fudbala. Tole se vraca na velika vrata (vidim da se ponovo petlja u fudbal. Oterase Muslina koji nas je odveo na svetsko prvenstvo. Dovedose i zadrzase Krstajica koji nas je ekspresno vratio sa svetskog prvenstva.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija