• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.09.2018

00:19

I SELEKTOR U REBUSU! Krstajić: Vodimo, stvaramo šanse i primimo dva jeftina gola! Ne umem da objasnim!

Fudbal

I SELEKTOR U REBUSU! Krstajić: Vodimo, stvaramo šanse i primimo dva jeftina gola! Ne umem da objasnim!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić čestitao je igračima na zalaganju i "dobroj igri", ali da ostaje gorak ukus zbog rezultata protiv Rumunije (2:0) jer su primljena "dva jeftina gola"

Čestitam mojim igračima na zalaganju, angažovanju i, moglu slobodno da kažem, dobroj igri. Ostaje gorak ukus jer smo igrali 2:2, nismo zaslužili taj rezultat, ali to je fudbal. Bili smo bolji, kontrolisali igru i imali šanse. Primili smo dva jeftina gola i to se broji - rekao je Krstajić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Srbija je igrala 2:2 sa Rumunijom u drugom kolu Lige nacija, iako je dva puta vodila pred oko 15.000 navijača na stadionu Partizana.

Krstajić je ponovo izmenio tim, pa su Miloš Veljković i Uroš Spajić prvi put igrali zajedno na štoperskim pozicijama, a u postavi je bio i Saša Lukić.

- Mi smo u fazi stvaranja reprezentacije. Ovo je takmičenje u kom treba da probamo mlade igrače, da li mogu ili ne da igraju za reprezentaciju. Pa i Rumunija je imala četiri ili pet novih igrača u odnosu na utakmicu sa Crnom Gorom. Matić je bio povređen, nije 100 odsto spreman. Milenković se na poluvremenu u Litvaniji žalio na povredu i drugo je igrao povređen.

Selektor je naveo da "ne zna kako da objasni" to što je Srbija ponovo ispustila prednost.

- To su stvari koje ne znam kako da objasnim. Stvaramo šanse u prvom poluvremenu, Rumunija se branila. Dali smo gol na vreme. Drugo smo nastavili tako, imali posed, ali to je manje bitno. Primili smo dva jeftina gola i to je to - dodao je.

Upitan kako da se ne ponavljaju greške kod defanzivnih prekida, Krstajić je kazao da "ne može da reaguje on sa klupe" već da je to "reakcija igrača u datom momentu".

Po njegovim rečima, svaka utakmica do kraja grupe biće bitna.

- Svaka utakmica je bitna. Znali smo i pre početka ovog turnira da će biti teško i da moramo u svakoj utakmici da budemo ozbiljni i angažovani. Imamo svoj kvalitet, videćemo šta i kako dalje - rekao je Krstajić.

Reprezentacija Srbije će naredne utakmice igrati u oktobru, kada će gostovati Crnoj Gori i Rumuniji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mihajlo

pre 5 godina

Dok ti isprobavas igrace,selektori Francuske,Nemacke,Italije,Spanije,Belgije,Portugala,Hrvatske...igraju sa svojim najjacim postavama ovo takmicenje.Koja je Krstajicu nasa najjaca postava? Opet amateri prave reprezentaciju,sad se jos 10 godina necemo plasirati na neko takmicenje.

Doca

pre 5 godina

E ovo je naslov...selektor....a ko je selektor? `u fazi smo formiranja reprezentacije` e ovo je pravo objašnjenje...sa igračima od 35 godina. Ovde fale samo Keža, Moca i ćurča

Djordjo Nimwegen NL

pre 5 godina

ako si bio dobar fudbaler=los si kao trener-vreme je da ides! raspored igraca koji samo cekaju loptu,nema trcanja otkrivanja pozicije ka protivnickom golu,niti neki sistem, igru tima sve je to 0= aufiderzen

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka
opravdano odsustvo?!

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka

Suđenje Ivanu Jovanovuću (49) iz selja Voljčinca kod Žitorađe optuženom da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Mile Novaković (81), bivši direktor niške tekstilne firme „Niteks“, odloženo je danas pošto je okrivljeni posredstvom advokatice sudskom veću Osnovnog suda u Nišu dostavio izveštaj lekara u kome se navodi da ne može da prisustvuje ročištu zbog operacije kuka. Nastavak suđenja zakazan je za 4. jul.

18.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija