• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.09.2018

09:09

KRSTAJIĆ MI NIJE REKAO DA NE IDEM NA MUNDIJAL! I Gaćinović rešio da progovori o bolnoj temi!

Fudbal

KRSTAJIĆ MI NIJE REKAO DA NE IDEM NA MUNDIJAL! I Gaćinović rešio da progovori o bolnoj temi!

Podeli vest

Mijat Gaćinović, fudbaler Franfurta, nije želeo da komentariše odluku selekora Mladena Krstajića da ga izostavi sa spiska putnika za Svetsko prvenstvo, ali je dva meseca nakon Mundijala za nemačke medije otvorio dušu

Posle Luke Milivojevića i Matije Nastasića i Mijat Gaćinović je rešio da progovori. Priznaje da je bio šokiran odlukom selektora, jer je očekivao da će se naći na Mundijalu.

- Nisam očekivao takvu Krstajićevu odluku. Svi su mislili da sigurno idem na Mundijla. Često sam igrao u kvalifikacijama i bio sam dobar. Mislim da sam zaslužio da idem u Rusiju. Ali tako je odlučeno, šta sam ja mogao da promenim?  - kazao je u opširnom intervjuu Gaćinović za list Frankfurter.

Priznaje srpski fudbaler da mu odluku nije saopšio selektor. 

- Niko nije direktno pričao sa mnom zašto je to bilo tako. Još tri igrača su tada precrtana i odluku nam je samo saopštio tim menadžer. Krstajić nam ništa nije rekao. 

Posle odluke selektora da ne ide na Mundijal otišao je na duži odmor. 

- Nikada nisam imao toliko dugu pauzu preko leta. Da budem iskren, trebala mi je. Posle toga sam počeo da treniram u dogovoru sa trenerima iz kluba, vratio sam se u Frankfurt i bio sam spreman za novu sezonu - kazao je Gaćinović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 5 godina

Kako da mu krstajić saopšti da ne ide na mundijal kada krsrajić nije ni odlučivao o tome!

Dejan

pre 5 godina

A ti si vrhunski igrac pa neko mora da ti nesto obrazlaze,svima vama nista nije jasno.Dok vi igraci budete vodili politiku tu ce mo i biti .Sto mora da vam kaze da niste pozvani , nisi pozvan njegova odgovornost , kad nebude regultata ,metla.A vi svi kao da ste vanzemaljci a prosecni igraci.

Axax

pre 5 godina

Kad progovore još i oni što su plaćali da odu na mondial valjda će i selektor bez staža da ode u zaborav. On, Savo i Kokeza su se dobro podkožili od mondijala

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija