• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.09.2018

17:35

RONALDO IZLUĐIVAO TEVEZA: Dolazio je na treninge u šest sati ujutru!

Fudbal

RONALDO IZLUĐIVAO TEVEZA: Dolazio je na treninge u šest sati ujutru!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i reprezentativac Argentine Karlos Tevez dobro poznaje Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, pa je otkrio zanimljve detalje i dvojici najboljih fudbalerana svetu 

– Nikada nisam video Mesija u teretani, da diže težine ili radi vežbe. Kod njega je sve prirodno osim penala. Nikada ih nije šutirao a onda ih je trenirao i sada pogađa samo uglove – kazao je Argentinac.

Ranaldo je druga priča, on kao da ne izlazi iz teretane.

– Ronaldo je posle svakog treninga bio u teretani. Za njega je to opsesija – da bude najbolji u svemu što je radio. Kada smo imali treninge u 9 ujutru, dolazio sam u 8, a on je već bio tamo. Bio je tamo i kada sam dolazio u pola osam.  U jednom trenutku sam se zapitao: “čoveče, kako da ga se oslobodim”. Jednog dana sam došao u trening centar u 6 ujutru, a on je već bio tamo. Pospan, ali je bio - otkrio je Tevez.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija