• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2018

13:50 >> 14:09

DELIJAMA VISI I GOSTOVANJE U NAPULJU! Navijači Napolija spremaju nerede protiv Liverpula!

Fudbal

DELIJAMA VISI I GOSTOVANJE U NAPULJU! Navijači Napolija spremaju nerede protiv Liverpula!

Podeli vest

Najvatreniji navijači Napolija, prvog rivala Crvene zvezde u Ligi šampiona, planiraju nerede u drugom kolu koji bi doveli do namerne kazne u vidu pražnjenja tribina za mečeve protiv šampiona Srbije i Francuske

Predsednik kluba Antonio De Laurentis je na ratnoj nozi sa najvatrenijim pristalicama kluba iz regija Kalabrija i upravo bi taj njihov sukob, koji je dobio povod u visokoj ceni karata za prvenstveni duel protiv Fiorentine, mogao da ima posledice i za odlazak Zvezdinih navijača na jedino gostovanje u Ligi šampiona predstojeće jeseni.

TERZIĆ NAJAVIO ŠOKANTNE PLANOVE ZA BUDUĆNOST: Rekonstrukcija je gubljenje vremena, srušićemo "Marakanu"

Naime, zbog kazne UEFA vatrene pristalice beogradskih crveno-belih neće moći da idu na gostovanja u Pariz i Liverpul, Napulj je bio jedina preostala opcija, a ukoliko se zaista obistine najave italijanskih medija o neredima planiranim za 3. oktobar, šampion Srbije će ostati bez podrške "12. igrača" i u Napulju.

ZABORAVITE NAPOLI DOK NE PROĐE RADNIK! Milojević: Euforija je OK, ali Superliga je prioritet

 U tom slučaju bi posao izabranicima trenera Vladana Milojevića bio mnogo teži na inače paklenim terenima ova tri evropska giganta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 5 godina

ZVEZDA JE POD KAZNOM I NEVODI NAVIJACE ZA NAPULJ.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija