• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2018

15:12 >> 15:17

STATISTIČAR MURINJO POLUDEO ZBOG RAŠFORDA! Portugalac se razmahao papirima i brojkama i vređao rivalske igrače

Fudbal

STATISTIČAR MURINJO POLUDEO ZBOG RAŠFORDA! Portugalac se razmahao papirima i brojkama i vređao rivalske igrače

Podeli vest

Nije mnogo prošlo od debakla protiv Totenhema i ispisivanja novog poglavlja sukoba sa predstavnicima sedme sile, pošto je Murinjo i danas imao šou pred novinarima - zbog pitanja o napadaču Markusu Rašfordu

Britanski mediji su procenili da je engleski reprezentativac zapostavljen od Murinja i da ne dobija šansu onakvu kakvu zaslužuje, a kao povod da se ponovo menadžer Mančester junajteda poslužila su dva gola napadača u Ligi nacija. 

Murinjo je u svom stilu krenuo u kontranapad na postavljeno pitanje o Rašfordu.

Mogu da očekujem da će me u nedelju žestoko kritikovati zbog toga što Rašford neće igrati. Neki su zaista opsednuti sa mnom i patološki lažu. Očekujem da će im, kao i obično, kad se u nedelju jutro probude prvo kroz glavu proleteti - Žoze Murinjo. Verujem da će da me kritikuju zato što Markus nije igrao. A to nije moja greška, jer je suspendovan, a to bi trebalo da se podsetite - odbrusio je Murinjo.

A zatim je usledio glavni deo Murinjovog performansa i vađenje papira gde je potanko napisana Englezova minutaža u prethodnim sezonama.

(FOTO) MURINJO JE PRAVI TRAPAVKO! Menadžer Junajteda se stropoštao ispred "Vemblija"

 U sezoni 2016/2017 Markus Rašford je odigrao 32 premijerligaške utakmice, 11 u Ligi Evrope, uključujući i finale, tri u FA kupu, šest u Liga kupu i Kojumuniti Šilds. Ukupno 43 utakmice, ali ako baš hoćete minute - 3.068 minuta. Ako ćete da to delite sa 90 minuta koliko traje igra to je 34,2 cele utakmice, od po 90 minuta u sezoni 2016/2017 - rekao je Murinjo.

Zatim je prešao na prošlu sezonu.

U sezoni 2017/2018 odigrao je 35 utakmica u Premijer ligi, osam u Ligi šampiona, pet u FA kupu, uključujući finale, tri u Liga kupu i evropski Superkup. Sve skupa 52 utakmice sa 2.676 minuta. Ako podelite sa 90 dobićete 29,7 utakmica. Dakle, kod mene, za dve godine je odigrao 105 utakmica, 5.774 minuta, iliti 63,7 mečeva od 90 minuta. Uključujući pet finala. Mislim da su ljudi koji pričaju o tim minutima malo zbunjeni - podsetio je Murinjo i zaključio:

Rašford nije Dominik Solanke, nije Ruben Loftus-Čik, nije Dominik Kalvert Levin. On je Markus Rašford, fudbaler Mančester junajteda sa neverovatnim brojem utakmica i neverovatnim brojem minuta na najvišem nivou u najvećim takmičenjima. Tako da, navijači Mančester junajteda, za vas i samo zbog vas, da znate šta radimo sa Markusom Rašfordom, Lukom Šoom, Skoto Mektominijem. To radimo - naveo je Murinjo.

MURINJO PROLUPAO! Posle debakla od Totenhema se hvalio osvojenim titulama!

odsetimo, krajem prošlog meseca, Murinjo je na konferenciji za novinare posle ubedljivog poraza protiv Totenhema takođe bio "u elementu" pokazujući tri prsta kao znak da je jedini menadžer iz posetojeće garniture u Premijer ligi koji je osvojio isto toliko titula.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija