• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2018

17:14

ZVEZDO, LIVERPUL NEĆE DOĆI SA DRUGIM TIMOM U BEOGRAD! Klop: Zar sa decom da igram Ligu šampiona?

Fudbal

ZVEZDO, LIVERPUL NEĆE DOĆI SA DRUGIM TIMOM U BEOGRAD! Klop: Zar sa decom da igram Ligu šampiona?

Podeli vest

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da nema dilemu da ove sezone neće žrtvovati Ligu šampiona zbog što boljeg plasmana u domaćem prvenstvu

Klop je ovim putem želeo da odgovori nekadašnjem engleskom reprezentativcu Geriju Nevilu koji je takav predlog preporučio Liverpulu.

ŠAĆIRI SE KURČI PRED ZVEZDU: Nikoga se ne plašim, dolazim u Beograd!

- Gerijevo mišljenje je tipično za nekoga ko o fudbalu priča iz kancelarije. Trebalo bi da dođe ovamo i objasni mi kako tačno da sprovedem u delo njegovu ideju. Kako da pripremamo utakmicu Lige šampiona, a da ne budemo fokusirani na nju? Da li da dovedemo decu i pošaljemo ih na teren? To bi bilo baš zabavno - rekao je Nemac na konferenciji pred sutrašnji derbi protiv Totenhema.

(FOTO) TERZIĆ IZJAVOM ZAPALIO ZAPAD! Svi pišu o direktoru Zvezde ZBOG ŠAĆIRIJA!

Klop se onda osvrnuo i na veliku ulog i zainteresovanost publike za mečeve Lige šampiona.

Naše utakmice u Ligi šampiona gleda mnogo ljudi i posao nam je da te utakmice odigramo što je bolje moguće što i pokušavamo. Možemo da se fokusiramo na samo jedno takmičenje jedino ako smo eliminisani iz drugog - rekao je Klop i nastavio:

- Ne verujem da bi čak i Geri Nevil tada rekao: "OK, u četvrtfinalu smo Lige šampiona, ali pustićemo Mančester siti da nas eliminiše". To tako ne funkcioniše - zaključio je Klop.

Liverpul dolazi Crvenoj zvezdi u Beograd 6. novembra, dok 24. oktobra šampion Srbije gostuje na "Enfildu".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija