• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2018

09:25 >> 10:02

SINE, BATALI LOPTU, UZMI KNJIGU! Džerardov naslednik u Liverpulu proživljavao muke sa ocem

Fudbal

SINE, BATALI LOPTU, UZMI KNJIGU! Džerardov naslednik u Liverpulu proživljavao muke sa ocem

Podeli vest

Glavna akvizicija Liverpula u letnjem prelaznom roku Nabi Keita svašta je prošao u životu da bi stigao do zvezda, a glavna prepreka u fudbalskom stasavasnju bio mu je niko drugi do otac

Reprezentativac Gvineje je u intervjuu Tajmsu rekao da je njegov otac insitirao na obrazovanju sinu, pa je Liverpulova "osmica" čekala da joj roditelj zaspi kako bi se iskrala i šutirala loptu.

- Moj otac je znao da ću postati fudbaler, ali je na razne načine sve činio da me usmeri ka obrazovanju, a ne sportu. Insisitirao je na školi i knjizi, nikako lopti - rekao je fudbaler koji je letos stigao na "Enfild" iz Red Bul Lajpciga i nastavio:

- Neretko se dešavalo da sačekam da on zaspi pa da pobegnem sa loptom. Krio sam se u delovima kuće gde on ne bi mogao da me vidi, a tek kada se lično uverio da "znam fudbala" priznao mi je jednom prilikom da nisam pogrešio u izboru, čak mi i dao nadimak Deko, po slavnom Portugalcu koji je bio popularan u našoj kući - rekao je Keita.

UZEO DŽERARDOVU "OSMICU", A STALNO ZOVE MAMU! Keita: Ona ume da me ohrabri pred utakmicu

Kada se uverio da mu je sin odličan fudbaler, Keitin otac je krenuo da ga motiviše pa mu je rekao da ukoliko ne zaigra Ligu šampiona, može da zaboravi da je uspešan.

- Kada sam odigrao prvu utakmcu u Ligi šampiona (za Lajpcig, prim. aut) poklonio sam ocu dres uz posvetu da je on to uvek želeo i da je to san koji su imali obojica, ali na kome ne sme da se stane - izjavio je Keita.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija