• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2018

11:30

GVARDIOLA SE ZALJUBIO U FULAM, HVALI JOKANA I MITRA: Impresioniran sam, ne gađaju dugim loptama kao ostali

Fudbal

GVARDIOLA SE ZALJUBIO U FULAM, HVALI JOKANA I MITRA: Impresioniran sam, ne gađaju dugim loptama kao ostali

Podeli vest

Menadžer šampiona Engleske Pep Gvardiola impresioniran je Fulamom i načinom na koji igra ekipa našeg Slaviše Jokanovića, a srpskog reprezentativnog napadača Aleksandra Mitrovića vidi kao jednog od dvojice ključnih u londonskom timu

Jokanović je dan uoči gostovanja Sitiju na "Etihadu" izgovorio hvalospeve na račun španskom menadžera ne želeći pritom da prizna da mu je on uzor kada je reč o pominaju fudbala, a nije mu ostao dušan ni Gvardiola, štaviše nije tražio granicu pohvalama.

JOKAN SE BRANI PRED GOSTOVANJE ŠAMPIONU: Ne kopiram Gvardiolu, imam svoj stil

Obično nemam vremena da gledam utakmice protivnika, ali u prethodne tri nedelje sam analizirao čak tri utakmice Fulama i bio sam jako srećan zbog toga. Impresioniran sam onim što sam video i jasno mi je zašto se nalaze u Premijer ligi. Imaju odlične igrače poput Serija i Mitrovića, a tek način na koji igraju - rekao je Gvardiola i naveo ključni razlog zašto mu se dopada povratnik u Premijer ligu:

- Ne pokušavaju samo da dugim loptama dođu pred gol, već žele da stvore svoju igru. Prilično sam siguran da će imati uspešnu sezonu - rekao je Gvardiola.

JOKANOVIĆ ŽELI DA VODI SRBIJU: Klupa "orlova" je zauzeta, ali jednog dana...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija