• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2018

13:41 >> 13:47

STEF KARI DOŠAO DA GLEDA TOTENHEM! Višestruki šampion NBA lige dobio dres "pevaca" sa brojem 30

Fudbal

STEF KARI DOŠAO DA GLEDA TOTENHEM! Višestruki šampion NBA lige dobio dres "pevaca" sa brojem 30

Podeli vest

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Stef Kari došao je u London gde će posmtrati derbi meč ovog kola Premijer lige između Totenhema i Liverpula, a londonski klub mu je poklonio dres sa brojem 30

Kari je pauzu između dve sezone iskoristio da dođe do Engleske kako bi se ovog subotnjeg popodneva našao na čuvenom Vembliju i posmatrao najzvučniju utakmicu ovog kola u najkvalitetnijem prvenstvu Evrope.

U Totenhemu su ga dočekali prigodnim poklonom, a na svom zvaničnom Tviteru napisali su NBA superstar je došao kući danas.

 

 

Takođe, pre početka meča na početku ovog kola, Totenhem je nagradio svog Korejanca Sona za osvajanje Azijskih igara i izbegavanje služenja vojnog roka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija