• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2018

18:09

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Jokan i Mitar nemoćni protiv Sitija, Čelsi gazi!

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Jokan i Mitar nemoćni protiv Sitija, Čelsi gazi!

Podeli vest

Fulam nije mogao protiv aktuelnog prvaka Engleske, ekipa Mančester sitija savladala je pulene Slaviše Jokanovića na "Etihadu" sa 3:0



U drugom minutu Sane je doneo prednost Sitiju, koji već u 21. minutu stiže do novog pogotka. Silva je zakucao pod prečku i duplirao prednost "građana".

Mogao je Siti do još makar jednog gol do kraja prvog dela igre, pretili su Sane i Sterling, ali je Betineli odlično intervenisao u dva navrat

Tačku je u nastavku stavio Sterling nakon proigravanja Aguera za konačnih 3:0. Gabrijel Žesus je imao šansu da donese Sitiji u ubedljiviju pobedu, ali nije bilo promene rezultata.


Čelsi je nastavio da niže pobede pod Mauriciom Sarijem, ovoga puta je savladan Kardif na "Stamford Bridžu", uz het-trik Edena Azara za pobedu od 4:2. 

Arsenal slavio je na gostovanju protiv Njukasla sa 2:1. Strelci za "tobdžije" bili su Džaka u 49. i Ezil u 58. minutu. Jedini pogodak za Njuku postigao je Klark u nadoknadi vremena drugog poluvremena. 

Od ostalih rezultata Bornmut je savladao Lester sa 4:2, dok je Kristal Palas pobedio na gostovanju Hadersfild. Luka Milivojević odigrao je svih 90 minuta za Palas.

PREMIJER LIGA

5 .kolo


Totenhem - Liverpul 1:2 (0:1)
(Lamela 90+3 - Vajnaldum 39, Firmino 54)

Bornmut - Lester 4:2 (3:0)
(Frejzer 19, 37, King 41, Smit 81 - Madison 88, Albrajton 89)

Čelsi - Kardif 4:1 (2:1)
(Azar 37, 44, Azar 80, Vilijan 83 - Bamba 16)

Hadersfild - Kristal Palas 0:1 (0:1)
(Zaha 38)

Mančester siti - Fulam 3:0 (2:0)
(Sane 2, Silva 21, Sterling 47)

Njukasl - Arsenal 1:2 (0:2)
Klark 90+1 - Džaka 49, Ezil 58

Votford - Man. Junajted 18.30

Nedelja 

Vulverhempton - Burnli 14.30
Everton - Vest Hem 17.00

Ponedeljak

Sautempton - Brajton 21.00

Tabela:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija