• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2018

00:08

ALEGRI KUKA ZBOG CRVENOG KARTONA: Ronaldo će nam nedostajati, VAR bi pomogao!

Fudbal

ALEGRI KUKA ZBOG CRVENOG KARTONA: Ronaldo će nam nedostajati, VAR bi pomogao!

Podeli vest

Trener Juventusa Masimilijano Alegri smatra da bi uvođenjem VAR tehnologije u Ligu šampiona bile sprečene situacije kakva je viđena u Valensiji kada je crveni karton dobio Kristijano Ronaldo

To sudiji Feliksu Brihu ne bi mnogo značilo, jer je na Svetskom prvenstvu imao VAR ali mu nije palo na pamet da ga koristi kada su Švajcarci napravili penal na Aleksandru Mitroviću.

Razočaran je bio Alegri odlukom koju je Feliks Brih nakon konsultacije sa pomoćnikom doneo u 29. minutu meča sa Valensijom, kada je isključi Ronalda.

Mogu samo da kažem da bi VAR pomogao sudiji kod ove odluke. Pomalo je razočaravajuće kada zbog ovakve situacije ostanete sa desetoricom u Ligi šampiona. Rizikovali smo poraz večeras sa ovakvom odlukom, a Ronaldo će nam uz to nedostajati i na sledećim utakmicama - zaključio je Alegri.

Pravilnik kaže da će Ronaldo propustiti najmanje dve utakmice zbog direktnog crvenog kartona, a kazna može da bude veća ukoliko se disciplinski organi UEFA odluče za tako nešto. 

Prvo neće igrati protiv Jang Bojsa na svom terenu, a potom ni protiv Mančester junajteda na "Old trafordu".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59