• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2018

15:47

ODREĐEN SUDIJA ZA 158. VEČITI DERBI! Danilo Grujić deli pravdu u Humskoj!

Fudbal

ODREĐEN SUDIJA ZA 158. VEČITI DERBI! Danilo Grujić deli pravdu u Humskoj!

Podeli vest

Predstojići 158. večiti derbi, između Partizana i Crvene zvezde, koji se igra u nedelju od 19 časova na stadionu u Humskoj, sudiće Danilo Grujić

Grujiću će u Humskoj pomagati Dejan Petrović i Nemanja Petrović, dok je četvrti arbitar Svetozar Živin. Sudije iza golova su Nenad Đokić i Aleksandar Vasić, a delegat meča Aleksandar Grdinić.

Grujić je večiti derbi sudio i u aprilu prošle godine kada je Partizan dobio 3:1 na "Marakani". Tada su iz Zvezde grmeli na njega zbog toga što nije isključio Leonarda pri rezultatu 1:1.

U avgustu 2017. bio na centru na 155. derbiju kada su crveno i crno-beli odigrali 0:0 na "Marakani". I na tom meču Partizan je imao primedbe na Grujićevo suđenje.

Grujić je večitim rivalima delio pravdu i na prošlom 157. večitom derbiju, kada je Crvena zvezda slavila kao domaćin sa 2:1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija