• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2018

17:09

(VIDEO) LION ŽESTOKO KAZNIO NAVIJAČA ZBOG NACISTIČKOG POZDRAVA! Taj se više neće nagledati fudbala

Fudbal

(VIDEO) LION ŽESTOKO KAZNIO NAVIJAČA ZBOG NACISTIČKOG POZDRAVA! Taj se više neće nagledati fudbala

Podeli vest

Rukovodstvo Liona još radi na identifikaciji navijača koji je na sinoćnjoj utakmici protiv Mančester sitija u Engleskoj pokazao nacistički pozdrav, ali je već jednoglasno u oceni kakva ga kazna čeka kada saznaju ko je

Lion je juče pobedom nad favorizovanim Sitijem napravio veliko iznenađenje u prvom kolu Lige šampiona, ali je jedan navijač bespotrebnim gestom sebi zagorčao život i najverovatnije za sva vremena sebi zabranio dolazak na utakmice francuskog kluba.

Kako javljaju čelnici nekadašnjeg višegodišnjeg šampiona Francuske (u eri pre arapskih para u PSŽ-u), nema dileme da će navijač biti doživotno kažnjen zbog neobjašnjivog ispada i da će mu, ukoliko ne bude iznenađenja, meč iz Mančestera biti poslednji na kome uživo prati Lion.

FRKA U PARIZU JE ZVEZDINA ŠANSA! Tuhel optužio sportskog direktora za poraz u Ligi šampiona, igrači stali na trenerovu stranu

Lion je slavio 2:1 protiv šampiona Engleske i najavio da ove sezone konačno može da napravi iskorak u odnosu na dugi niz prethodnih.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59