• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: maxbetsport

22.09.2018

14:58

PARTIZAN NEMA BOAĆIJA I MARINA! Antić hvali Zvezdu, crno-beli mu ne ulivaju optimizam!

Fudbal

PARTIZAN NEMA BOAĆIJA I MARINA! Antić hvali Zvezdu, crno-beli mu ne ulivaju optimizam!

Podeli vest

Radomiri Antić pred 158. duel Partizana i Crvene zvezde (nedelja, 19.00, Arena 1), priznaje da mu crno-beli ne ulivaju optimizam, posebno što srpski šampion u svojim redovima ima Marka Marina i Ričmonda Boaćija

 

- Biće verovatno “tvrda” utakmica. I jedan i drugi tim ove godine igraju defanzivan fudbal i više im odgovara da iz faze odbrane dođu do rezultata, nego da urade to iz igre - kazao je za Maxbetsport Radomir Antić.

Iskusni stručnjak ističe da je Zvezda najnovijim pojačanjima dodatno pojačala sposobnost ekipe.

 

Pobeda bi donela mir u kući. Može u nedelju da dobije više nego Zvezda. Najmanje tu mislim na bodovnu razliku na tabeli, već gledam na ukupnu situaciju
Radomir Antić

- Marko Marin i Ričmond Boaći su jako kvalitetni igrači, kakve Partizan nema. Oni daju Zvezdi opciju više u napadu. U Partizanu su umesto dovođenja pojačanja u finišu prelaznog roka poslali Ožegovića i Sumu na pozajmice. Iskreno, utakmice crno-belih protiv Rada i Proletera, uprkos pobedama, ne ulivaju mi veliki optimizam. Derbi je šansa da se iskaže inspiracija, ali je ona Partizanu u ovom trenutku baš potrebna da bi došao do pobede.

Partizan ima bodovni zaostatak u odnosu na Zvezdu, to bi mogao da bude  dodatni teret za crno-bele.

Viđeno je mnogo taktičkih grešaka u prethodnim mečevima. Usledilo je skandiranje publike “uprava napolje” što sad stvara atmosferu da Partizan igra derbi za više od tri boda. Pobeda bi donela mir u kući. Može u nedelju da dobije više nego Zvezda. Najmanje tu mislim na bodovnu razliku na tabeli, već gledam na ukupnu situaciju.

Nada se Antić da će navijači sa tribina poslati lepu sliku sa "večitog" derbija.

Najvažnije moje očekivanje je da se posle lepog iskustva i slika sa tribina sa utakmice Zvezda – Napoli, takav ambijent ponovi i u derbiju. Smatram da našem fudbalu u ovom trenutku upravo tribine treba da budu prioritet. Kad to kažem, mislim na to da je i prošle godine bilo incidenata i utakmica bez publike. Tih problema na tribinama viđamo iz godine u godinu. Liga šampiona je donela nešto novo u srpski fudbal, nešto bi mi morali da usvojimo. Plašim se da je to najaktuelnije u ovom trenutku. Strah mi je unela upravo ta dodatna podela među Partizanovim navijačima. Činjenica je da ne možemo da odigramo ni jednu utakmicu u Evropi, a da posle nje ne budemo kažnjeni i da se taj meč ne nastavi sa disciplinskim organima UEFA - istakao je Antić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deda Delija

pre 5 godina

Više od 55 sam zaljubljen u Crvenu Zvezdu. Iskreno, navijački, ne volim Partizan. Venčani mi kum je zakleti partizanovac, ali izbegavamo razgovore na tu temu. Malo koga cenim u Partizanu, ali Bobeku, Vasoviću, Moci Vukotiću, Golcu, možda još nekom, poštovanje. Naravno, Antara je u toj odabranoj grupi. Voleo bih da kao Vasović, dodje u Zvezdu i da zajedno sa Džajom, opet napravimo podvig. Garantujem, da bi uspeli. Samo kad bi mogli da najurimo bagru i lopurde iz Zvezde.

NENAD PAPIC

pre 5 godina

Bio si mi nekada idol ali te sada nesto ne razumem.Bez obzira kakav bio Partizan i bilo koje mesto na tabeli ja ga volim srcem i nedam na njega.Kazes dobar Marin i Boaci. Da su dobri nebi otisli iz boljih klubova i dosli u zvezdu.Da se razumemo oni vole pare i idu tamo gde im se da vise.Ti si nekada ginuo za Partizan a sada hvalis zvezdu .

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59