• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2018

13:04

BERLIN PLAČE ZA GRUJIĆEM! Povreda srpskog reprezentativca rastužila sve u Herti

Fudbal

BERLIN PLAČE ZA GRUJIĆEM! Povreda srpskog reprezentativca rastužila sve u Herti

Podeli vest

Teška povreda ligamenata skočnog zgloba odvojiće fudbalera Herte Marka Grujića dugo sa terena, a u Berlinu su prilično iznervirani spletom nesrećnih okolnosti koji se za kratko vreme odlično adaptirao u glavnom gradu Nemačke

Direktor berlinskog kluba Mihail Prec tumači lošu sreću mladog fudbalera sa gorkim ukusom, jer je Herta sa njim u timu znatno unapredila igru.

Marko je za kratko vreme, koliko je ovde, unapredio našu igru. Ovo je gorko iskustvo i za nas i za njega - navodi Prec.

(FOTO) VELIKI MALER ZA MARKA GRUJIĆA! Čeka ga ogromna pauza zbog povrede skočnog zgloba

On je obećao da će klub učiniti sve što je u njegovoj moći da se pozajmljeni fudbaler Liverpula što pre oporavi.

Na nama je da se pobrinemo da se što pre vrati na terenu. Moramo da mu pomognemo koliko god je to moguće - rekao je Prec.

(VIDEO) BUNDESLIGA: Grujićeva Herta ne zna za poraz, Veljković uzeo tri boda u Augzburgu

Podsetimo, Grujić je juče izašao iz igre u 72. minutu meča protiv Borusije iz Mehengladbaha, a sinoć su se obistinele crne prognoze da je povreda ozbiljnije prirode.

Herta je posle četiri kola druga na tabeli sa 10 bodova, a samo je Bajern sa maksimalnih 12 ispred berlinskog kluba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17