• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2018

18:26

MURINJO PRED IGRAČIMA SKRESAO U BRK POGBI: Nikad više nećeš biti kapiten Junajteda

Fudbal

MURINJO PRED IGRAČIMA SKRESAO U BRK POGBI: Nikad više nećeš biti kapiten Junajteda

Podeli vest

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba ubuduće neće nositi kapitensku traku odlukom menadžera Žozea Murinja zbog preteranog javnog istupanja protiv portugalskog stručnjaka

U odsustvu Antonija Valensije, Pogba je u tri navrata ove sezone bio kapiten "crvenih đavola", ali očigledno da se više neće pojavljivati na terenu sa trakom oko ruke.

Sukob Pogbe i Murinja tinja još od početka sezone pošto je već na otvaranju sezone u Premijer ligi protiv Lestera ima "bubice" na račun Murinja, a u sličnom stilu nastavio je i protiv Brajtona u kolima koja su sledila, a eskaliralo je u remiju protiv Vulverhemptona kada je izrekao nezadovoljstvo zbog manjka ovanzivne igre.

Nije tajna da je najskuplje pojačanje Junajtada nezadovoljan saradnjom sa Murinjom, a letos se dovodio u vezu sa Barselonom, ali do transfera nije došlo pa je nastavio da igra po tankoj liniji živaca Murinja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija