• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.09.2018

16:49 >> 15:47

(VIDEO) KOLUBARA DALA GOL, ali Partizan rutinski počeo odbranu trofeja!

Fudbal

(VIDEO) KOLUBARA DALA GOL, ali Partizan rutinski počeo odbranu trofeja!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su u šesnaestini finala Kupa Srbije savladali ekipu Kolubare rezultatom 2:1


Golove za crno-bele postigli su Nemanja Nikolić i Armin Đerlek, dok je počasni pogodak za domaćine postigao Stefan Matijević. 

Crno-beli su poveli posle 18 minuta igre. Levi bek Slobodan Urošić prošao je po levoj strani, uposlio Nemanju Nikolića a ovaj pored nekoliko protivničkih igrača ubacio loptu u mrežu za 1:0. Do kraja poluvremena je "parni valjak" odigrao koliko mu je bilo potrebno, čuvao loptu i nije dozvolio rivalu da ozbiljnije zapreti.

Samo četiri minuta igralo se u drugom deklu kada je Armin Đerlek duplirao prednost, a opet se u ulozi asistenta našao Slobodan Urošević.

Gosti su preko rezerviste Stefana Matijevića smanjili rezultat na 2:1, ali više do toga nisi uspeli, Partizan je rutinskom igrom sačuvao prednost do kraja utakmice.

 

KOLUBARA - PARTIZAN 1:2 (0:1)


Strelci: Matijević u 76 - Nikolić 18, Đerlek u 49.minutu

Stadion: u Lazarevcu. Sudija: Nenad Minaković (Novi Sad).

KOLUBARA: Tanasijević, Cvetković, Cmiljanović, Zolnajić, Baranin, Jeličić, Dabić, Čadikovski (od 55. Jovanović), Kaličanin, Kočić (od 72. Matijević), Stojanović (od 60. Stevanović).

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević (od 64. Cucin), Nemanja R. Miletić, Ostojić, Urošević, Kosović, Smiljanić, Ivanović (od 91. Šćekić), Ilić (74. Janković), Đerlek, Nikolić.

 

 

Tok meča:

Drugo poluvreme

90'. Igraće se još tri minuta!

88'. Dobra kombinacija Kosovića i Nikolića, ali interveniše na vreme Tanasijević.

81'. Poslednja izmena u Partizanu, umesto Ivanovića u igru ulazi Šćekić. 

76'. GOL! Kolubara smanjuje na 2:1. Rezervista Matijević je smanjio zaostatak domaćina i možda uneo malo neizvesnosti u završnicu utakmice.

73'. Saša Ilić napušta igru, a umesto njega na terenu je Marko Janković.

73'. Ništa se bitno ne događa na terenu, Partizan kontroliše situaciju, ima dva gola prednosti i rutinski privodi utakmicu kraju.

67'. Nezgodan kontakt Kljajića i neopreznog napadača Kolubare Stevanovića.

64'. Izmena u Partizanu. Cucin je zamenio Vulićevića.

57'. Miletić je šutirao, ali je golman Kolubare Tanasijević osujetio ovaj pokušaj crno-belih.

49'. GOL! Partizan je ekspresno na početku drugog dela utakmice duplirao prednost. Urošević je prošao po levoj strani,  poslužio Armina Đerleka koji je udarcem sa oko 11 metara povećao prednost gostiju. 

48'. Urošević je prošao po levoj strani, ubacio loptu pred gol, ali nije tamo bilo nikog od njegovih saigrača.

 

 

Kraj prvog poluvremena

43'. Saša Ilić je uposlio Vulićevića po desnoj strani, usledio je centaršut po zemlji, ipak Baranin je izbacio loptu u aut.

36'. Dobra akcija Partizana, po sličnom receptu po kojem je pao i gol. Kosović je proigrao Uroševića, on je centrirao ka Nikoliću, a defanzivci Kolubare su u poslednjem trenutku izbacili loptu u polje.

33'. Odlična pozicija iz slobodnog udarca za Partizan, na nekih 17-18 metara od gola, ali je Urošević šutirao loše.

27'. Prvi udarac fudbalera Kolubare, Čadikovski je oprobao udarac sa 18 metara, međutim, lopta je otišla preko prečke.

25'. Udarac Kosovića sa 17 metara, ciljao je u dalji ugao, a golman Tanasijević je, uz malo problema, uspeo da ukroti loptu.

18'. GOL! Vodi Partizan! Centrirao je Urošević, prihvatio je loptu Nikolić i uspeo da je nekako, pored trojice rivalskih igrača, pošalje u mrežu - 1:0.

14'. Prilika za Partizan posle prekida, odbijena lopta je došla do Vulićevića, koji je centrirao, a Urošević glavom šutirao pored gola.

12'. Drži Kolubara goste, za sada, daleko od svog gola...

5'. Prvi udarac na utakmici uputio je Đerlek sa ivice šesnaesterca, ali je pogodio igrača Kolubare.

- Mirković je žestoko promenio tim u odnosu na večiti derbi, na terenu je, od startera od nedelje, samo Nemanja Miletić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija