• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2018

21:52

(VIDEO) ŠOK, BARSA PUKLA U MADRIDU! Leganes za dva minuta nokautirao Katalonce!

Fudbal

(VIDEO) ŠOK, BARSA PUKLA U MADRIDU! Leganes za dva minuta nokautirao Katalonce!

Podeli vest

U prošlom kolu je Barselona jedva iščupala bod protiv Đirone, što joj nije pošlo za rukom u šestom, poražena je na gostovanju Leganesu 2:1

 

Katalonci su otpor rivala slomili već u 12. minutu pogotkom Kutinja, pa se činilo da će gosti vrlo lako doći do nova tri boda.

Međutim, mreže su mirovale do drugog dela utakmice kada je Leganes sa dva gola za dva minuta šokirao favorizovanu Barsu. Prvo je u 52. poravnao rezultat El Žar, a minut kasnije je Oskar preokrenuo na 2:1.


Valverde je pokušao da pokrene svoj tim uvođenjem Albe i Suaresa, što nije upalilo. Do kraja utakmice su Kutinjo i Rakitić mogli do gola, ali je odličan na golu bio Kueljar, čuvar mreže Leganesa.

 

U drugom meču večeri Viljareal je surovo kažnjavao promašaje Atletik Bilbaa i napunio mrežu Baska na "San Mamesu" sa 3:0.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija