• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.09.2018

11:08

GDE JE NESTAO MILORAD MAŽIĆ!? Najbolji srpski sudija vodio JEDNU utakmicu u Superligi!

Fudbal

GDE JE NESTAO MILORAD MAŽIĆ!? Najbolji srpski sudija vodio JEDNU utakmicu u Superligi!

Podeli vest

Ima Srbija jednog od najboljih fudbalskih sudija na svetu, Milorada Mažića, ali koji u Srbiji - ne sudi

 

 

Ne samo što je čovek koji je vodio finale Lige šampiona "preskočen" da ne sudi 158. večiti derbi, već je Milorad Mažić u DEVET kola nove sezone Superlige vodio samo JEDNU utakmicu!

Pa, čak ni ta jedna nije bila neki derbi kola, već susret šestog kola između Proletera i Vojvodine u Novom Sadu.

Poređenja radi, Danilo Grujić je sudio pet utakmica u ligi ove sezone, koliko i novajlija na listi superligaških sudija, Miloš Đorđić.

Milorad Mažić je u poslednje četiri sezone najmanje 16 puta bio glavni sudija na utakmicama elitne srpske lige, dok ove kao da se nalazi na ledu. 

Možda je krajnje vreme da se najbolji srpski sudija aktivira da vodi najvažnije utakmice u ligi, kad već nemamo VAR tehnologiju...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sone

pre 5 godina

da li moze da se pomire crvena zvezda i partizan

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija