• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2018

20:06

POVRATAK MAŽIĆA NA SRPSKE TERENE! Nije sudio večiti, ali se sprema za novi superligaški derbi

Fudbal

POVRATAK MAŽIĆA NA SRPSKE TERENE! Nije sudio večiti, ali se sprema za novi superligaški derbi

Podeli vest

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić ponovo će biti na centru na mečevima Superlige pošto će u nedelju biti glavni sudija derbija između Radničkog i Partizana u Nišu

Mnogo prašine se diglo što Mažić nije delio pravdu na 158. večitom derbiju, to je objašnjavano njegovim odsustvom zbog seminara u Kini, ali je činjenica da je arbitar kome je, sticajem nesrećnih okolnosti, promaklo finale Svetskog prvenstva žestoko skrajnut iz domaćeg prvenstva.

Naime, ovo će biti tek drugi put da sudi na mečevima Superlige ove sezone, pošto je do sada bio glavni arbitar samo na meču Vojvodine i Proletera u Novom Sadu, a da je u međuvremenu sudio na dva meča u Saudijskoj Arabiji i utakmicu PAOK-a i Benfike u plej-ofu Lige šampiona.

GDE JE NESTAO MILORAD MAŽIĆ!? Najbolji srpski sudija vodio JEDNU utakmicu u Superligi!

Podsetimo, Mažić je poslednji put bio na centru na mečevima Crvene zvezde i Partizana u decembru prošle godine.

Radnički i Partizan derbi meč šestog kola Superlige Srbije igraju u nedelju od 19 časova na niškom "Čairu".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZVEZDAS

pre 5 godina

ZNACI POBJEDA PARTIZANA JER JE POZNATO CIJI JE MAZIC SUDIJA. MNOGE TITULE JE DONIO PARTIZANU. AKO ON BUDE SUDIO BEISLENO JE IGRAT LIGU JER SE ZNA KO JE PRVAK.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija