• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2018

18:47

(VIDEO) PREMIJER LIGA: FULAM POTUČEN NA "GUDISONU"! Favoriti opravdali očekivanja, Votford ne zna sa "velikima"

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: FULAM POTUČEN NA "GUDISONU"! Favoriti opravdali očekivanja, Votford ne zna sa "velikima"

Podeli vest

"Srpski" Fulam je doživeo pravi fijasko na gostovanju Evertonu 3:0 pošto su totalno pali u nastavku igre dozvolivši izabranicima Marka Silve da postignu tri gola

Ekipa naših Slaviše Jokanovića i Aleksandra Mitrovića je parirala u prvih 45 minuta, ali onda je u nastavku doživela neverovatan slom.

Najbolji fudbaler Islanda Sigurdson bio je najzaslužniji što je njegova ekipa ispratila goste iz prestonice sa tri gola u mreži. Skupoceno pojačanja prošlog leta iz Svonsija pogađalo je mrežu "kolibara" u 56. i 89. minutu, a u strelce se upisao i Čen Tosun u 66. 

Najprijatnije iznenađenje prvenstva Votford, kao i nedavno protiv Mančester junajteda, pao je i protiv još jedne ekipe iz vrha engleskog fudbala. Bolji od njih bili su igrači Arsenala koji su na svom "Emirejtsu" slavili sa 2:0 autogolom Kečarta u 81. i pogotkom Ozila dva minuta kasnije.

U ostalim mečevima, favoriti su opravdali očekivanja. Mančester siti bio je bolji od Brajtona 2:0, Totenhem je istim rezultatom slavio u Hadersfildu, dok je sa istim učinkom Lester izašao na kraj protiv Njukasla.

PREMIJER LIGA

7. kolo

Vest Hem - Man. junajted  3:1 (2:0)
(Anderson 5, Lindelof 43ag, Arnautović 74 - Rašford 71)

Vulverhempton - Sautempton 2:0 (0:0)
(Kavaleiro 79, Kastro 87)

Mančester Siti - Brajton 2:0 (1:0)
(Sterling 29, Aguero 65)

Arsenal - Votford 2:0 (0:0)
(Katkart 81. autogol, Ozil 83)

Njukasl - Lester 0:2 (1:0)
(Vardi 30. penal, Megvajer 73)

Everton - Fulam 3:0 (0:0)
(Sigurdson 56, 89, Tosun 66)

Hadersfild - Totenhem 0:2 (0:2)
(Kejn 25, 34. penal)

Čelsi - Liverpul 18.30

nedelja
Kardif - Barnli 17.00

Ponedeljak
Bornmut - Kristal Palas 21.00

Tabela: Liverpul 18, Man. siti 16, Čelsi 16, Votford 13, Totenhem 12, Arsenal 12, Man. junajted 10, Bornmut 10...
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija