• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2018

20:22

(VIDEO) LIGA ŠAMPIONA: Dibala uništio Jang Bojs, Siti u 87. izvukao živu glavu

Fudbal

(VIDEO) LIGA ŠAMPIONA: Dibala uništio Jang Bojs, Siti u 87. izvukao živu glavu

Podeli vest

Juventus je u drugom kolu Lige šampiona savladao Jang Bojs rutinski sa 3:0, dok je Mančester siti pogotkom u 87. minutu pobedio Hofenhajm 2:1


Juventus je u H grupi pitanje pobednika protiv Jang Boja rešio tokom prvih 45 minuta igre. NIje stara dama mogla da računa na Kristijana Ronalda, zbog kazne, ali joj nije bio ni potreban. Imao je Juve raspoloženog Paula Dibalu, koji je meč okončao het-trikom.

Načeo je Švajcarce već posle pet minuta igre, a u 33. minutu bilo je 2:0 za Juventus, opet je Dibala bio strelac. Totalno je dotukao goste u 69. minutu. 

Siti posle poraza od Liona u prvom kolu nije semo sebi da dozvoli još jedan kiks i izbegao ga je u 87. minutu.  Siti je već posle 45 sekundi igre šokirao Belfodil. Ali, Aguero je svoj tim vratio u meč već u osmom minutu.

Nastavili su "građani" da opsedaju gol Hofenhajma ali su se pošteno ispromašivali.Na sreću ekipe Pepa Gvardiole Silva je iskoristio grešku domaćina i u 87. doneo Sitiju tri boda. 

 

Tok mečeva

Drugo poluvreme

87'. GOL! Siti je preokrenuo na 2:1. Strelac je Silva! Veliku grešku napravio je štoper domaćih Španac mu je oduzeo loptu i pogodio za preokret - 2:1.

 

73'. Siti oštećen za  penal u Nemačkoj. U šansi se našao Liroj Sane. Bio je brži od golmana Baumana i sklonio loptu, on ga je oborio, ali je Skomina mislio da je u pitanju foliranje i oštetio "građane".

69'. GOL! Juve vodi 3:0 protiv Jang Bojsa, a Dibala postiže het-trik!

53'. Silva je propustio šansu da donose vođstvo Sitiju. "Građani" su se propisno ispromašivali u Nemačkoj.

48'. Stativa Dibale. Bernadeski je odlični proigrao Dibalu koji je gađao suprotni ugao, ali ga je stativa sprečila da postigne treći gol. Šteta!

 

Foto: Reuters

Kristijano Ronaldo iz lože prati meč Juventusa

Prvo poluvreme

45'. Opet promašaj Aguera posle solo akcije, šutirao je sa ivice šesnaesterca, ali ništa ni od ove šanse građana.

34'. GOL! Juventus duplira prednost, a ponovo se u strelce upisao raspoloženi Dibala.

33'. Aguero promašuje preokret Sitija, a imao je zicer.

20'. Dibala umalo do drugog gola. Argentinac je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali  je uspešniji bio golman Jang Bojsa.

8'. GOL! Aguero ekspresno vraća Siti u meč. Silva je proigrao Sanea na levom boku, on pobegao čuvarima i sačekao Aguera koji je zatresao mrežu za 1:1.

3'. GOL! Vodi i Juventus – Dibala načeo Jang Bojs! Mat u dva poteza, savršeno dodavanje preko odbrane uputio je Kjelini, Paulo Dibala je pobegao čuvaru, otvorio stopalo i iz prve je poslao u suprotni ugao – 1:0.

1'. GOL! Siti je u totalnim rasulu, već gubi od Hefenhajma u Nemačkoj 1:0. Domaćin je poveo  posle samo 45 sekundi igre.

 

LIGA ŠAMPIONA

2. kolo

Utorak

E GRUPA
AEK Atina - Benfika 21.00
Bajern - Ajaks 21.00



F GRUPA
Hofenhajm - Mančester siti 1:2 (1:1)
(Belfodil 1 - Aguero 8, Silva 87)

Lion - Šahtjor 21.00

G GRUPA
CSKA Moskva - Real Madrid 21.00
Roma - Plzen 21.00


H GRUPA
Juventus - Jang bojs 3:0 (2:0)
(Dibala 3, 34, 69)

Mančester junajted - Valensija 21.00
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija