• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.10.2018

16:25

NEJMAR NI REČ O ZVEZDI, Tuhel očekuje "bunker" srpskog šampiona!

Fudbal

NEJMAR NI REČ O ZVEZDI, Tuhel očekuje "bunker" srpskog šampiona!

Podeli vest

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Tomas Tuhel izjavio je da protiv Crvene zvezde (sreda, 18.55) u Ligi šampiona očekuje veoma sličnu utakmicu većini dosadašnjih u sezoni jer se protivnici uglavnom brane



- Moramo da budemo agresivni jer je presing najbolji način da se vrati posed. Sigurno je da će se rival, kao i većina naših protivnika ove sezone, odlučiti da nam prepusti loptu veći deo vremena. Zvezda se organizovano brani, veoma su disciplinovani. Naš cilj je da iskoristimo brzinu -  rekao je Tuhel na konferenciji za medije.

Prva zvezda Parižana Nejmar istakao je da ekipa još nije 100 posto spremna, ali da veruje da će na proleće kada bude najpotrebniji u Evropi biti na maksimumu.

- Tuhel nam je doneo nešto novo, imamo kvalitet, verujem da možemo do trofeja. . Konstantno pokušava da nas unapredi. Video sam sebe u njegovim planovima posle samo nekoliko razgovora koje smo imali. Želimo da zajedno napravimo istorijski uspeh. Shvatio sam da je pobednik. Mlad je trener, ali zna šta želi i gde vidi sebe - poručio je Nejmar, bez analize Zvezdine igre.

Nejmar ove sezone promenio mesto na terenu i sada je više u ulozi klasične desetke?

Trener me vidi na toj poziciji, a on je taj koji odlučuje. Uvek sam slušao trenere.  Već sam igrao tu poziciju u Santosu i Barseloni. Ne želim da pravim poređenja. Mesi igra slično u Barseloni iako je moja uloga na terenu nešto drugačija. Igram više vertikalno od njega. U Parizu imam nešto drugačiju ulogu nego u Barseloni. Volim da držim loptu. Mogu da budem i lider, ali i da pomažem lideru. Nezavisno od pozicija na kojoj igram, imamo sjajne igrače koji će nam pomoći da uspešno prođemo sezonu.

Utakmica 2. kola C grupe Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde igra se sutra od 18.55 na "Parku prinčeva".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija