• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2018

17:55

GROF NE MRDA IZ RUSIJE! Božović preuzima Krila Sovjetov

Fudbal

GROF NE MRDA IZ RUSIJE! Božović preuzima Krila Sovjetov

Podeli vest

Nekadašnji trener Crvene zvezde Miodrag Božović preuzeće ruski Krila Sovjetov na čijem mestu će naslediti dosadašnjeg šefa stučnog štaba kluba iz Samare Andreja Tikonova

Popularni Grof će tako posle angažmana u Arsenalu iz Tule, koji je napustio na kraju prošle sezone, ostati u državi gde je stekao trenersku slavu, a zvanična promocija trebalo bi da se dogodi u danima nakon meča protiv moskovskog Dinama u subotu.

Božović je izuzev boravka u Zvezdi sa kojom je u sezoni 2015/2016 uzeo šampionsku titulu u Srbiji, trenersko ime stekao u Rusiji vodeći Amkar, Mosku, Dinamo, Rostov i Lokomotivu.

Najveći trenerski uspeh Božović je u Rusiji doživeo sa Rostovom sa kojim je osvojio Kup.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija