• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2018

20:16

MKITARIJAN NE SME U AZERBEJDŽAN! Politika umešala prste pred gostovanje Arsenala Karabagu

Fudbal

MKITARIJAN NE SME U AZERBEJDŽAN! Politika umešala prste pred gostovanje Arsenala Karabagu

Podeli vest

Fudbaler Arsenala Henrik Mktarijan neće biti u sastavu na gostovanju Karabagu u Ligi Evrope zbog tenzija na relaciji njegove države Jermenije i Azerbejdžana gde će se odigrati meč drugog kola

Ovu informaciju je potvrdio menadžer londonskog kluba Unai Emeri i istakao da su mu pred gostovanje u Bakuu potrebni jedino mentalno spremni igrači, koji će moći da se maksimalno fokusiraju na utakmicu.

UEFA se takođe oglasila ovim povodom i saopštila da je odluka u vezi sa najboljim igračem Jermenije doneta u saglasnosti sa njegovim Arsenalom prvenstveno zbog bezbednosnih razloga.

Slično je bilo i pre tri godine kada je Mkitarijan trebalo da igra protiv Gabale u Azerbejdžanu kao član Borusije iz Dortmunda, ali je odlučeno da ostane u Nemačkoj.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija