• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lekip/Parizijen

03.10.2018

22:11 >> 22:22

(VIDEO) ŽESTOKA TUČA U PARIZU! Navijači PSŽ-a napali "delije"!

Fudbal

(VIDEO) ŽESTOKA TUČA U PARIZU! Navijači PSŽ-a napali "delije"!

Podeli vest

Žestoka tuča dogodila se ispred stadiona "Park prinčeva" posle utakmice, kada su navijači domaćeg tima napali "delije"

 

Kako piše list "Parizijen", fanovi PSŽ-a su napali grupu srpskih navijača, a policija je morala da upotrebi suzavac da bi rasterala napadače.

Izveštač ovog lista javlja da je grupa navijača PSŽ-a napustila stadion nekoliko minuta pre kraja i otišla oko stadiona na  drugi kraj, gde je napravila sačekušu grupici "delija".

Dvojica navijača Zvezde, koja nisu uspela da izbegnu zamku, dobila su batine, jednog su išutirali dok je ležao na zemlji, što se vidi na snimku, dok je drugi viđen krvavog lica kako traži pomoć ispred obližnjeg bara.

Prema tvrdnji "Lekipa", posle toga je došlo do obračuna između navijača PSŽ-a i policije, u kojem je učestvovalo između 300 i 400 navijača francuskog kluba.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lemi

pre 5 godina

A gde se ovde vidi da je neko dobio batine? I odakle vam ta informacija?

Deni

pre 5 godina

Pa ono jes, ovaj sto ga gaze i sutiraju nije dobio batine, dobio je po bubrezima

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija