• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2018

17:14

FIRMINO SE BOJAO DA ĆE PREKINUTI KARIJERU: Strahovao sam da ću oslepeti na levo oko

Fudbal

FIRMINO SE BOJAO DA ĆE PREKINUTI KARIJERU: Strahovao sam da ću oslepeti na levo oko

Podeli vest

Jedan od najboljih napadača današnjice Roberto Firmino priznao je da je bio u velikom strahu da će obnevidetri na levo oko nakon što mu je defanzivac Totenhema "zabio" prst u oku tokom utakmice odigrane pre nekolio nedelja

Jeziva fotografija koja je obišla svet još uvek izaziva gađenje u utrobi kada se pojavi, a samo Brazilac zna kroz kakav je pakao prošao kada mu je kroz glavu došla misao da će možda morati da prekine karijeru.

Ipak, na osnovu antibiotika i terapije koju redovno uzima, otok koji se pojavio ispod oka se povlači, stanje mu je sve bolje mada je crvenilo i dalje prisutno.

- Bio sam uplašen da ću oslepeti i neće moći da vidim na levo oko. Hvala bogu, najstrašnije se nije dogodilo i sada se situacija postepeno vraća u normalu. Srećom bol je nestao nakon što mi je lekar pripisao uzimanje antibiotika - rekao je Firmino i naveo da mu je u trenutku incidenta oko bilo zamućeno i ništa nije mogao da vidi.

Napadač Liverpula rekao je da je bol potpuno nestao i da više ne vidi način da mu se stanje pogorša, mada se crvenilo još nije potpuno povuklo, ali da će i to proći kad se završi terapija:

- Oči su veoma važne za profesionalnog fudbalera. Hvala bogu, sada je sve O.K - rekao je Firmino.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17