• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2018

18:51

DALIĆ ODJAVIO KINESKE MILIONE! Hrvat se čuvenim stihom odrekao unosnog transfera

Fudbal

DALIĆ ODJAVIO KINESKE MILIONE! Hrvat se čuvenim stihom odrekao unosnog transfera

Podeli vest

Veliko interesovanje neimenovanog kineskog kluba za selektora reprezentacije Hrvatske Zlatka Dalića ohlađeno je istog dana pošto je čovek koji je "vatrenima" doneo srebro na Mudnijalu odlučio da ne menja posao

Dalić je letos stigao nadomak osvajanja Svetskog prvenstva i za to mu je falilo malo da pokori ipak prejake Francuze i sledstveno tome očekivalo se da će ponude sevati sa svih strana.

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA! Selektora Hrvatske čekaju milioni

Kinezi su mu nudili 8.000.000 godišnji platu i milion za autonomno sastavljanje stručnog štaba, ali je on to odbio uz obrazloženje da mu je u ovom trenutku reprezentacija na prvom mestu:

Ponuda je istinita. Kinezi su bili i u Hrvatskoj i podebljali su ponudu, no moj fokus je i dalje na reprezentaciji i utakmicama s Engleskom i Jordanom - rekao je Dalić, ali onda je stihom kojim su Hrvati slavili uspeh na Mundijalu otkrio da njegova fudbalska filozofija ne poima novac uprvom planu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija