• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2018

23:09

(VIDEO) LIGA EVROPE: RAPSODIJA SRBA U FRANKFURTU! Majstorija Jovića i egzekucija Kostića protiv desetkovanog Lacija, Basta "pocrveneo"

Fudbal

(VIDEO) LIGA EVROPE: RAPSODIJA SRBA U FRANKFURTU! Majstorija Jovića i egzekucija Kostića protiv desetkovanog Lacija, Basta "pocrveneo"

Podeli vest

Serija lepih poteza i atraktivnih golova obeležila je "srpski" duel između Ajntrahta i Lacija u Frankfurtu, koji je zahvaljujući majstoriji Luke Jovića i rutinskoj završnici Filipa Kostića pripala domaćem timu, a trijumfu bundesligaša samo delimično je kumovalo i isključenje Dušana Baste

Domaći su poveli već u četvrtom minutu golom Da Koste, a Parolo je u 23. poravnao rezultat što će se ispostaviti kao jedini trenutak kada su gosti iz Rima zatresli mrežu na ovoj utakmici.

A onda su na scenu stupili Srbi. Prvo je Kostić na asistenciju Gaćinovića iz drugog plana rutinski zacukao mrežu "nebeskoplavih", a konačan rezultat postavio je mladi Luka Jović efektinim lobom koji će definitivno ući u uži izbor za gol kola.

Osim Baste koji je morao na hlađenje u nadoknadi prvog poluvremena, gosti su meč završili i bez Koree u 59. minutu, što im je znatno otežalo da se vrate u život posle dva gola zaostatka.

Kada je reč o ostalim srpskim igračima, vredi istaći i vodeći gola PAOK-a protiv BATE-a u gostima, a koji je postigao Aleksandar Prijović već u šestom minutu meča u Belorusiji.

Videoton naših Marka Nikolić i njegovog imenjaka Šćepovića hrabro se borio protiv kombinovane postave Čelsija na "Stamford Bridžu", ali je na kraju poklekao posle majstorije Fabregasa, Vilijana i egzekucije Morate koji je krunisao sjajnu akciju, mada su i gosti imali inzvarednu šansu da u finišu meča izjednače rezultat.

Ljajićev Bešiktaš položio je oružje na gostovanju Malmeu i izbubio 2:0, dok je Radonjićev Marsej rutinski ispustio dva boda Apolonu na Kipru u finišu meča u kome se u strelce upisao i nekadašnji igrač Partizana Saša Marković.

LIGA EVROPE 

G GRUPA

Rendžers - Rapid Beč 3:1 (1:1)
(Morelos 44, 94, Tavernije 84 p. - Beriša 42)
Spartak Moskva - Viljareal 3:3 (1:1)
(Ze Luis 34 p, 82, Melgareho 85 - Ekambi 13, Fornals 49, Kazorla 96)
Tabela: Rendžers 4, Rapid 3, Viljareal 2, Spartak Moskva 1

H GRUPA
Apolon - Marsej 2:2 (0:0)
(Marković 74, Zelaj 91 - Paje 50, Luis Gustavo 67)
Ajntraht - Lacio 4:1 (2:1)
(Da Kosta 4, 94, Kostić 28, Jović 52 - Parolo 23)
Tabela: Ajntraht 6, Lacio 3, Marsej 1, Apolon 1

I GRUPA
Malme - Bešiktaš 2:0 (0:0)
(Erkin a.g 53, Rozenberg 76)
Sarpsborg - Genk 3:1 (1:0)
(Mortensen 6, 63 - Zakarijasen 54 - Trosard 49)
Tabela: Sarpsborg 3, Genk 3, Bešiktaš 3, Malme 3

J GRUPA
Krasnodar - Sevilja 2:1 (0:1)
(Pereira 72, Okrijašvili 88 - Kabore a.g 43)
Standard - Ahisar 2:1 (2:1)
(Emond 17, Đenapo 40 - Ajik 32)
Tabela: Krasnodar 6, Standard 3, Sevilja 3, Ahisar 0

K GRUPA
Astana - Ren 2:0 (0:0)
(Zainutnidov 64, Tomasov 91)
Jablonec - Dinamo Kijev 2:2 (1:2)
(Hovorka 33, Travnik 81 - Cikangov 8, Garmaš 15)
Tabela: Astana 4, Ren 3, Dinamo Kijev 2, Jablonec 1

L GRUPA
BATE Borisov - PAOK 1:4 (0:3)
(Skaviš 64 - Prijović 6, Džaba 11, 17, Pelkaš 73)
Čelsi - Videoton 1:0 (0:0)
(Morata 70)
Tabela: Čelsi 6, PAOK 3, BATE 3, Videoton 0
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija