• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2018

19:07

SPONZORI U PANICI ZBOG RONALDA, JUVE VEĆ OSEĆA POSLEDICE optužbe za silovanje!

Fudbal

SPONZORI U PANICI ZBOG RONALDA, JUVE VEĆ OSEĆA POSLEDICE optužbe za silovanje!

Podeli vest

Akcije italijanskog Juventusa pale su za više od pet odsto nakon što je protiv Kristijana Ronalda podignuta optužnica zbog silovanja

Nekoliko dana pošto je oštećena Ketrin Majorga pokrenula optužnicu protiv Ronalda za silovanje koje se, navodno, dogodilo 2009. godine u Las Vegasu, deonice Juventusa beleže dramatičan pad  - za 5.37 procenata!

Akcije torinskog giganta su u petak do 15 sati po srednjeevropskom vremenu pale na 1.252 evra na berzi, sa 1.321 evra kolika im je bila vrednost uoči prethodnog zatvaranja berze.

Pre dva meseca, Najki i Adidas su bili zadovoljni zbog prodaje dresova sa brojem sedam i Ronaldovim prezimenom na leđima. Sada su Najk i EA Sports zabrinuti i pomno prate situaciju i slučaj Katrin Majorge koja je Ronalda optužila za silovanje. 

Vrednost Juventusa je pre dolaska Ronalda bila oko 620 miliona evra, dok je pre mesec dana objavljeno da je porasla na 1,35 milijardi.  Italijanski mediji su to pripisali Ronaldo efektu, a sada je slično i sa padom cene akcija torinskog kluba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija