• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2018

11:37

ZVEZDIN ODBEGLI SIN KIVAN NA UPRAVU! Adžić: Nisu računali na mene, kao što sad potiskuju Joveljića

Fudbal

ZVEZDIN ODBEGLI SIN KIVAN NA UPRAVU! Adžić: Nisu računali na mene, kao što sad potiskuju Joveljića

Podeli vest

Talentovani srpski fudbaler Luka Adžić ne oseća nikakvu grižu savesti zbog letošnjeg odlaska iz Crvene zvezde navodeći da je to učinio tek nakon što su mu čelnici na "Marakani" saopštili da ne računaju na njega

Vihorno krilo Anderlehta se u ne baš prijateljskoj atmosferi rastalo od kluba čije dres nosio i u mlađim kategorijama, čak je i izviždan na proslavi titule u maju, ali kako sam kaže svakog može da pogleda u oči, za razliku do vrhuške srpskog šampiona.

Čelnici Zvezde su mi u startu rekli da neće biti mesta za mene. Bio sam toga svestan i morao sam da gledam sebe. Zato sam odlučio da odem, jer nisam želeo da sedim na klupi. Pogledajte Dejana Joveljića, Zvezdino je dete, a nije ni blizu prvog tima, a kamoli startne postave - izjavio je Adžić u prvom intervjuu za srpske medije od odlaska u Belgiju.

Adžić je indirektno rekao da su navijači potpali pod uticaj netačnih informacija koje su kružile po kuloarima, a želeći da očisti sebe istakao je to da se do zadnjeg kola borio sa saigračima za titulu, ali moga je da krene i drugačijim putem.

Krivo mi je što sam otišao na takav način. Mnogim ljudima je pogrešno preneto sve ono što je bilo u vezi mene i kluba. Mogao sam sve to da izbegnem, da u svlačionici uzmem medalju, ali nisam hteo. Borio sam se za tu titulu i medalju i želeo sam da budem sa saigračima. Svakog mogu da pogledam u oči, a većina njih iz uprave mene ne može. Nisam kriv i opet bih isto uradio - naveo je Adžić.

Ljubav prema klubu u kome je proveo 14 od svojih 20 godina Adžić je spreman da potvrdim i povratkom na "Marakanu" u budućnosti.

Ja sam Zvezdino dete, ali klub nije imao sluha za mene. Lepo su pričali u medijima, ali u stvarnosti, nije bilo tako. Jednog dana ću se vratiti. Nisam završio ono što sam hteo. Da budem starter i vođa na terenu - obećao je Adžić.

Njegove partije u slavnom Anderlehtu nisu dočekane blagonaklono ni od navijača ni od belgijskih medija, ali on ne gubi nadu, već ističe strpljenje.

U startu sam bio u zaostatku za ekipom, jer sam imao povredu stopala. Usledili su porazi i normalno je da smo pod pritiskom javnosti. Mene su stavili u prvi plan, jer su dosta očekivali. Voleo bih da sude o meni tek kada dobijem šansu. Ne nerviram se zbog toga, kritike su sastavni deo sporta. Strpljiv sam, čekam priliku da im svima pokažem koliko mogu - naveo je talentovani napadač.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

E MOJE DETE. KAO U ANDERLEHTU SI STARTER I IMAŠ VELIKU MINUTAŽU? TREBALO JE DA BUDEŠ STRPLJIV. DANAS PROTIV ZEMUNA BI MOŽDA BIO I STARTER.

Gipsani

pre 5 godina

Dobro, bilo je šta je bilo. Vrati se na zimu.

Ajgor

pre 5 godina

Samo kad si otišao...uvalili smo te za medalju, ne vrediš 80.000, a ne 800.000 koliko smo dobili! Mani se Joveljića, dečko danas dao gol, a igra i Ligu šampiona. Čuj, da ne treba možda Boaće, Pavkov i Kafu da sede na klupi, a Joveljić da počinje...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija