• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mirror

08.10.2018

10:27

MURINJO NEĆE DOBITI OTKAZ! Portugalac ima ugovor od kojeg boli glava

Fudbal

MURINJO NEĆE DOBITI OTKAZ! Portugalac ima ugovor od kojeg boli glava

Podeli vest

Može Žoze Murinjo mirno da spava i pored loših igara i rezultata Mančester junajteda, jer ga bogat ugovor čuva od otkaza

Bez obzira što su navijač i cela engleska fudbalska javnost besni na Murinja, zato što Mančester igra očajno, veoma su male šanse da uprava kluba uruči Portugalcu otkaz.

Kako tvrdi Miror, Murinjo ima ugovor sa Junajtedom do juna 2020. godine, po kojem bi u slučaju otkaza dobio odštetu od čak 34 miliona evra!

Ukoliko se dogodi da se Mančester na kraju sezone ne plasira u Ligu šampiona, onda bi visina odštete bila dosta manja, iznosila bi 11 miliona evra.

Mančester posle osam kola Premijer lige zauzima osmo mesto, sa sedam bodova manje od Mančester sitija, Liverpula i Čelsija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija